Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

yeah, pixel must die :)

ładna muzyczka chociażbym dodał do niej więcej nastroju.

fajny showreel, oceniłbym 8/10. ciężko mi będzie jak na razie coś skrytykować bo wielkiego doświadczenia nie mam :)

Napisano

dziwne stillki pamietam, ze byly fajne ale reel wyglada jak Lumion z posptodukcją. Chyba troche kamera i kadry położyły jakość całego reel'a.

Napisano

Hej! No muszę powiedzieć, że czuję się pozytywnie zaskoczony. Pamiętam początki Pixel Must Die i nie spodziewałem się, że tak daleko zajdziecie. Demo zacne, szczególnie mi się podobają motywy gdzie kamera przelatuje nad wodą + to gdzie logo platige widnieje, reszta równie mocna pod kątem klienta jak na moje oko - także szczere gratulację za wypuszczenie bardzo dobrego reela.

Napisano

Jest kilka ruchów kamery, które bym dopracował, zwłaszcza tych na samym poczatku oraz jak na moje zbyt szybka zmiana pory dnia w 0:32. To tak z rzeczy, do których ja się bym przyczepił. Ale to i tak mały szczegół, poza tym i tak jest ma.sa.kra ! Na pewno dzieki temu reelowi traficie do nowych i fajnych (czyt. kasiastych) klientów :-)

Pozdrawiam,

Niedźwiedź

Napisano

Dzieki serdeczne za opinie ;)

Jest duzo rzeczy ktore mozna by bylo zrobic lepiej. Telepalem sie z tym demem juz oda dawna. Z braku czasu jego ukonczenie mocno przesuwalo sie w czasie - w zasadzie to mialo wyjsc w 2011 roku jeszcze ;)

Znalazlem w koncu nieco czasu zeby skonczyc to na tyle na ile moge i ciesze sie ze sie udalo bo za chwile znowu ruszamy z big projectami i demo by pewnie lezalo do 2013 :)

To jest ciutke za dlugie. Nastepne na pewno bedzie krotsze zeby nie trzeba na sile wypelniac slabszym materialem. Gdybym mial wiecej czasu na dorenderowanie i zabawe to pewnie pare sredniakow by zniknelo z reela.

Pozdrawiam

Zed