rafalb Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Cześć. Tym razem fragment opracowania wizualnego, które wykonałem dla kolegi i jego projektu architektoniczno urbanistycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Jalo pierwszy napiszę to co napiszą inni: wspaniałe! Nocne rendery to poezja. Mógłbyś wrzucić rendery bez postprodukcji cobyśmy mogli obczaić co nieco więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalb Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Dzięki xmass. Tak, już wrzucam rendery, które służyły za podstawę pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Żarty żartami, a tak poważnie? :D Piękna robota! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalb Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Hahah :-) To zupełnie poważnie. Czasem zaczynam od znacznie gorszych renderów, innym razem od lepszych. Różnie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elemeledutky Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 mnie również ciężko uwierzyć, efekt finalny - bajka :) cała postprodukcja w PS-ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Naprawdę? No świetne. Zupełnie inne podejście do wizualizacji, chociaż 3 grafika wydaje mi się znowu za mocno przesadzona, ale pozostałe naprawdę dobre. Myślę, że gdybyś nie pokazał wiele osób by nie uwierzyło :) Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Zastanawiam się czy nie powinno to wylądować w galerii 2d a nie 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalb Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Dzięki chłopaki za miłe słowo. elemeledutky, tak, post w PS-ie. Lucek, myślę, że warto się zastanawiać nad wieloma rzeczami, ale niekoniecznie o wszystkich rozmyślaniach informować;-). Temat pasuje do obu kategorii, ale projekt zdecydowanie wyrósł z materiałów 3d i ilustruje takową przestrzeń. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Witam, parę ładnych lat temu robiłem ten sam temat na projektowanie (Zuziak). Super obrazki może jakiś making of? Gratuluje talentu. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalb Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Dzięki @seba@:-). Jeśli chodzi o making of, pojawi się kilka takowych w najbliższym czasie, choć niekoniecznie z tej pracy, na łamach serwisu Ronena Bekermana i CGArchitects. A być może i gdzieś tutaj, póki co jestem słabo zorientowany co gdzie i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi