Napisano 23 Kwiecień 201213 l Cześć. Tym razem fragment opracowania wizualnego, które wykonałem dla kolegi i jego projektu architektoniczno urbanistycznego.
Napisano 23 Kwiecień 201213 l Jalo pierwszy napiszę to co napiszą inni: wspaniałe! Nocne rendery to poezja. Mógłbyś wrzucić rendery bez postprodukcji cobyśmy mogli obczaić co nieco więcej?
Napisano 23 Kwiecień 201213 l Autor Dzięki xmass. Tak, już wrzucam rendery, które służyły za podstawę pracy.
Napisano 23 Kwiecień 201213 l Autor Hahah :-) To zupełnie poważnie. Czasem zaczynam od znacznie gorszych renderów, innym razem od lepszych. Różnie bywa.
Napisano 23 Kwiecień 201213 l mnie również ciężko uwierzyć, efekt finalny - bajka :) cała postprodukcja w PS-ie?
Napisano 23 Kwiecień 201213 l Naprawdę? No świetne. Zupełnie inne podejście do wizualizacji, chociaż 3 grafika wydaje mi się znowu za mocno przesadzona, ale pozostałe naprawdę dobre. Myślę, że gdybyś nie pokazał wiele osób by nie uwierzyło :) Gratuluję.
Napisano 23 Kwiecień 201213 l Autor Dzięki chłopaki za miłe słowo. elemeledutky, tak, post w PS-ie. Lucek, myślę, że warto się zastanawiać nad wieloma rzeczami, ale niekoniecznie o wszystkich rozmyślaniach informować;-). Temat pasuje do obu kategorii, ale projekt zdecydowanie wyrósł z materiałów 3d i ilustruje takową przestrzeń. Pzdr!
Napisano 28 Kwiecień 201212 l Witam, parę ładnych lat temu robiłem ten sam temat na projektowanie (Zuziak). Super obrazki może jakiś making of? Gratuluje talentu. Pozdrawiam !
Napisano 28 Kwiecień 201212 l Autor Dzięki @seba@:-). Jeśli chodzi o making of, pojawi się kilka takowych w najbliższym czasie, choć niekoniecznie z tej pracy, na łamach serwisu Ronena Bekermana i CGArchitects. A być może i gdzieś tutaj, póki co jestem słabo zorientowany co gdzie i jak.