Rushhash Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam wszystkich, Chciałem podzielić się z wami moją pracą którą zrobiłem jakiś czas temu do projektu znajomej. Do pracy użyłem 3d Studio + Vray. Chętnie usłysze wasze opinie. Pozdrawiam i czekam na krytyke;-) Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez Rushhash
Mortom Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 Fajny projekcik ten po lewej :) - choć może z tym wilkiem to już chyba trochę przesadziłeś ;) Ten po prawej, wybacz za porównanie, ale przypomina mi jakąś część budowli z Diablo :)
amper939 Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 jaraja takie kaplicalno-cmentarne klimaty ;P ile czasu Ci zajelo? ;> bo efekt naprawde niezły ;) @Mortom - a to nie jest czasem ten sam obiekt, tylko w dwóch perspektywach ? ;>
Mortom Napisano 8 Maj 2012 Napisano 8 Maj 2012 jaraja takie kaplicalno-cmentarne klimaty ;P ile czasu Ci zajelo? ;> bo efekt naprawde niezły ;) @Mortom - a to nie jest czasem ten sam obiekt, tylko w dwóch perspektywach ? ;> hehe no racja... jakoś tak mnie zamroczyło. :)
Rushhash Napisano 9 Maj 2012 Autor Napisano 9 Maj 2012 Dzięki za komenty;-) Morton dobrze Ci się kojarzy bo mi tez cały czas siedziało zejście do piekła z pierwszego "Diablosa", wilk jak to wilk, ale śmierci zapieprzającej po dusze to już nikt nie zauważył;p A co do czasu pracy to zajęło mi to jeden dzień bo ostro na gwałt była wizka potrzebna;-)
Camel Napisano 9 Maj 2012 Napisano 9 Maj 2012 Niebo na samym środku się tnie, ma lustrzane odbicie :P
amper939 Napisano 9 Maj 2012 Napisano 9 Maj 2012 ja wyczaiłem tą śmierć na samym początkuz z kolei te niebo dopiero teraz zauwazyłem i faktycznie gryzie troche w oko ;) no ale jak na jeden dzien - jesli razem z backgroundem no to pelen szacun ;)
Rushhash Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 Dzięki;) sam dopiero zauważyłem to niebo:D tak to jest jak czlowiek na "zombie modzie" postpro robi;p
Rekomendowane odpowiedzi