Trix Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 W 3DS MAX 07 nie mogę znaleźć modyfikatora Swab, jest jakaś możliwość dodania go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 jestes pewien ze to "swab" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trix Napisano 6 Maj 2012 Autor Share Napisano 6 Maj 2012 Tak, popełniłem błąd, chodziło mi o "Swap" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 to jeszcze napisz co to by mialo robic, bo ja takiego nie znam z maxa :( a chetnie sie dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihpolak Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 jedyny swap jaki znam z maxa, to nie mod. tylko opcja zamieniająca miejscami dwie mapy, np. w mapie Mix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 a to nie taki modyfikator do wyciagania profili czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 może sweep? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 kurcze, zawsze wiedzialem ze max3d.pl to tak naprawde kolko wrozek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Dopiero teraz to odkryłeś? A ja myślałem, że umiejętność czytania w myślach klienta i odgadywania przyszłości projektu to baza w tym zawodzie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihpolak Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 daje kołpak od traktora i czarną skrzynkę z Tupolewa, że chodzi o skin wrap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 A nie czarnego traktora i kołpak od Tu(się)polewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Tupolewa możesz sobie zostawić, a adres do wysyłki kołpaka prześlę telegraficznie ;) W maxie 7 był skin wrap ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihpolak Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 no przecież sweep też był, bo był nie? Ale skoro skrzynką nikt w tym kraju nie jest zainteresowany, może dla każdego kto odgadnie, świeżutki oryginalny całun turyński? Ten wątek trzeba przecież jakoś zamknąć z klasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Dopiero od 8 wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihpolak Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Dopiero od 8 wersji :) tzn. co?, całun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trix Napisano 6 Maj 2012 Autor Share Napisano 6 Maj 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 no to jak sie tam przyjzysz, to napisane jest SWEEP a nie swap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi