Napisano 10 Maj 201212 l W ramach nauki i treningu zakładam ten wątek. Proszę Was o wrzucanie tematów (tematyka dowolna, będzie super jeśli pokusicie się o króciutkie opisy), a ja będę robił koncepty. Krytyka jak zawsze mile widziana. Śmiało! - czekam na tematy! P.S. Osoby które wrzucają będą traktowane jak zleceniodawcy:] Pozdr. Edytowane 13 Maj 201212 l przez Jacek Kuna
Napisano 10 Maj 201212 l "A shining pirate flees a gollem in a strip bar." wspaniała strona! :) sama chyba skorzystam w wolnej chwili. Powodzenia Jacku z conceptami, pozostawiam dla Ciebie tego pirata jeśli będziesz miał ochotę na abstrakcje ;)
Napisano 10 Maj 201212 l Niedawno zacząłem robić folio zbrushowe ale na razie wszystko powstaje z mojej głowy. Przydałby mi się jakiś cudzy koncept i jak w twoim przypadku coś co by zasymulowało prace pod klienta. Co powiesz na mały układ? :P Temat: Stylizacja na wynalazki Leonarda da Vinciego. Militarny eksperyment biologiczny. Ogromny latający stwór atakujący samoloty i sterowce. Potwór ma 4 skrzydła-płetwy, ciało łączy się z mechanicznymi elementami z żelaza, drewna, itp. Mała głowa z dużą ilością zębów. :) Zależy mi na sporej ilości elementów (tych mechanicznych dodatków) bo rzadko kiedy robię coś co ma więcej niż 5 subtooli. Przejdzie? :)
Napisano 11 Maj 201212 l Autor @Idlero: statek powietrzny już się robi. niebawem wrzucę. @takashmen: Strona jest rewelacyjna, pewnie dużo osób skorzysta, dzięki! @sucharek: "A shining pirate flees a gollem in a strip bar" - uśmiałem się, z pewnością zrobię podejście:] Dzięki! @Monio: Pomysł mi się spodobał, będzie nie lada wyzwanie. Jak tylko się uporam z dwoma powyższymi, jedziemy ze stworem. Dzięki ludzie!
Napisano 13 Maj 201212 l Autor Ildero: Temat jaki podałeś jest dość ogólnikowy, więc nie wiem czy o to Ci chodziło. W każdym razie wrzucam. Jeśli miał bym wybierać do dalszego dłubania, to był by to raczej ostatni. Monio: Czekaj cierpliwie.
Napisano 13 Maj 201212 l Specjalnie nie sprecyzowałem tematu żebyś mógł się wykazać, miałem kilka pomysłów na jego zrealizowanie jeden z nich wybrałeś :D Pierwszy z góry. Jednak przydało by się trochę broni może jakieś silniki. Za to nie spodziewałem się sterowców. Choć wydają sie oczywiste XD Pzd. Gj.
Napisano 13 Maj 201212 l Hej Jacku Ogólnie fajnie wyglądają. Na pewno odpowiedziałeś na zadanie w wymiarze klimat II wojna światowa. Jeśli chodzi o CA to zdecydowanie za mało. Na początek starałbym się na Twoim miejscu robić rzeczy z jak największym rozmachem. Jeśli wymyśliłeś jakiś statek i wydaję Ci się że jest duży, zrób go 10 razy większego. Albo nawet 100 razy większego. Muliplikuj, klej, wzbogacaj detal. Jeśli coś wydaję Ci się rozbudowane - rozbuduj to jeszcze 10 krotnie. Wziąłem sobie na tapetę te statki i pobawiłem się w PS 10 min, w zasadzie głównie kopiując i wklejając w różnej skali te elementy, które zaprojektowałeś tutaj. Pzdr!