Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ładny model, troche tylko bola te ostrze krawedzie metalowego korpusu, gdyby się np wbijały w skórę wygladałoby świetnie - przynajmniej w mojej wyobrazni wyglada ;)

i to na mi czole sie dziwnie kojarzy... ;P

model samego goscia jest naprawdę ładny, żyły zaraz pod skórą wyszły rewelacyjnie ;) ta część na dole z metalu też, tylko jak mowilem tylko te krawedzie gryza troche ;)

pozdrawiam ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki Amber. No właśnie myślałem o czymś takim jak taki korpus wyłażący spod skóry, bo ten też mi średnio leży. Zapewne z czasem poprawię:)

pozdro

Edytowane przez palmiarz

Napisano

Witam,

proszę zmienić nazwę tematu na zgodą z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując 1 post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).

Napisano

Ja bym troszkę zmienił te przejścia, metalu w skórę, niech będzie widać że skóra się wrosła w to, ale jakoś tak twardo bardziej, teraz tak jakoś bezpłciowo to wygląda :P

Napisano

no już o niebo lepiej, bardziej to dopasowane, ale jak mówił Zernat żeby to się wbijało w pod skórę a nie tak miękko przechodziło. w miejscu styku metalu z tkanka żeby było takie zgrubienie czy coś w tym stylu, coś jak u zwierząt, które mają rogi, no będzie to mniej więcej wyglądało jak bo wbiciu tej rurki z metalowego korpusu. co do metalu który ma podłużna i ostrą powierzchnie to tak jak na środkowym obrazku u góry http://www.charakteryzacja.com/img/group_1177980144_888650436_szramy.jpg bo wbiciu albo przecięciu tkanki oprócz krwi też to puchnie, więc też będzie takie jakby zgrubienie przy krawędziach. to tak z moich obserwacji ;D