adek Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Trudno w to uwierzyć, ale renderer V-Ray właśnie skończył 10 lat. Renderer ten powstaje w sofijskiej firmie, której założycielami są Vladimir Koylazov oraz Peter Mitev. Twórcy najpopularniejszego w tej chwili renderera przygotowali z tej okazji niespodziankę - specjalną jubileuszową stronę vray10.chaosgroup.com oraz konkurs wspólorganizowany przez CGSociety. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2401 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Pewnikiem najpopularniejszy? Jak to ma się w stosunku do mentala i reszty? Kawał dobrej roboty zrobili przez te 10 lat. Gratsy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 V-Ray zostanie na zawsze w naszych sercach! :* :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 Po zastanowieniu, faktycznie zagolopowałem się, poprawniej będzie "jednego z najpopularniejszych" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Pamiętam, jak właśnie te 10 lat temu, broniłem się przed przesiadką:) Cóż, teraz pluje za każdym razem gdy jestem zmuszony renderować w czymś innym (czyli prawie codziennie:P). Fajny, wygodny i łatwy do nauczenia się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Obstawiam że mentalray jest najpopularniejszy ze względu na to standardowo pakują go do produktów outofdesku. Nie lubię mentala, wymaga przeczytania 5 tysięcy stron dokumentacji żeby uzyskać proste efekty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pi0tr Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Wszystkiego najlepszego Wireju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts