Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! Od niedawna zainteresowałem się programami 3ds max jak i photoshopem. Jest to jedna z moich pierwszych wizualizacji. Bardzo proszę o opinie :)

wizualizacjaf.jpg[ATTACH=CONFIG]86395[/ATTACH]

Edytowane przez Patryk91

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Strasznie brutalistyczny ten klocek ale powiem ze nawet mi sie podoba, choc niezly kontrast miedzy pieknymi gorskimi pejzazami a tym betonowym kanciakiem. Wizka jak najbardziej poprawna moim zdaniem choc gorny rog moglby miec nieco wiecej miejsca w kadrze. Pomoglyby tez bogatsze odbicia w oknach.

Napisano

Uwielbiam takie klimaty :) Może troche pustawo ale zgrywa się z budynkiem, ode mnie pjona :)

Napisano
  • Autor

To jest wizualizacja mojego domku z projektowania mieszkaniowego dlatego nie bawiłem się w żadne dodatkowe obiekty, tym bardziej że tematem jest architektura minimalistyczna - dlatego dom jest takim klockiem. "Less is more" :D

Napisano

Swietny klimat,kozacka trawa i kadr.Na pewno nie tylko mnie ciekawi jak wygladalby w wersji sterylnej :) ?

Napisano

Fajna wizka i klimat. Ale powiem ze gdyby nie okna które nadają wrażenie nowoczesności to strzelałbym , że to bunkier z czasów II WŚ ;) Zaopatrz się w bardziej kozackie tła na przyszłość pozdro

Napisano
  • Autor
Swietny klimat,kozacka trawa i kadr.Na pewno nie tylko mnie ciekawi jak wygladalby w wersji sterylnej :) ?

@rzubr : "Wersję sterylną" - masz na myśli render bez obróbki w photoshopie? Renderek w 3ds mi wyszedł tak:

wizualizacja1f.jpg

Napisano

f*ck yeah ! Mocna rzecz, wreszcie ktoś zauważył że trawa nie zawsze jest cukierkowo zielona. Całość świetnie leży.

Można liczyć na rzuty i przekrój ;) ?

Napisano

hmm, zacieki robiłes w PS???, przecież jest dirt material... Chałupa oczywiscie kozak!!!, troche landscape wygięty, odstaje perspektywa itd, reszta cool, keep going

tu masz świetne panoramki za free: http://www.wpanorama.com

Edytowane przez deemes

Napisano

do statycznego ujecia to takie zacieki o wiele szybciej dodac w PS niz w materialach.

Jak dla mnie bardzo fajna scenka i post-pro. Samo stawianie takich betonowych klocow uwazam za zbrodnie przeciw ludzkosci, ale to juz inna bajka :)

Napisano

Całkiem przyjemne, coś innego niż tak jak zawsze pięknie, sterylnie, biało i słonecznie.

Pozdrwm!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.