Patryk91 Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 (edytowane) Witam! Od niedawna zainteresowałem się programami 3ds max jak i photoshopem. Jest to jedna z moich pierwszych wizualizacji. Bardzo proszę o opinie :) [ATTACH=CONFIG]86395[/ATTACH] Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez Patryk91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Strasznie brutalistyczny ten klocek ale powiem ze nawet mi sie podoba, choc niezly kontrast miedzy pieknymi gorskimi pejzazami a tym betonowym kanciakiem. Wizka jak najbardziej poprawna moim zdaniem choc gorny rog moglby miec nieco wiecej miejsca w kadrze. Pomoglyby tez bogatsze odbicia w oknach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 L'art brut;) Bardzo mi się podoba trawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Uwielbiam takie klimaty :) Może troche pustawo ale zgrywa się z budynkiem, ode mnie pjona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk91 Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 To jest wizualizacja mojego domku z projektowania mieszkaniowego dlatego nie bawiłem się w żadne dodatkowe obiekty, tym bardziej że tematem jest architektura minimalistyczna - dlatego dom jest takim klockiem. "Less is more" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzubr Napisano 4 Czerwiec 2012 Share Napisano 4 Czerwiec 2012 Swietny klimat,kozacka trawa i kadr.Na pewno nie tylko mnie ciekawi jak wygladalby w wersji sterylnej :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 4 Czerwiec 2012 Share Napisano 4 Czerwiec 2012 Fajna wizka i klimat. Ale powiem ze gdyby nie okna które nadają wrażenie nowoczesności to strzelałbym , że to bunkier z czasów II WŚ ;) Zaopatrz się w bardziej kozackie tła na przyszłość pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk91 Napisano 4 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2012 Swietny klimat,kozacka trawa i kadr.Na pewno nie tylko mnie ciekawi jak wygladalby w wersji sterylnej :) ? @rzubr : "Wersję sterylną" - masz na myśli render bez obróbki w photoshopie? Renderek w 3ds mi wyszedł tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 4 Czerwiec 2012 Share Napisano 4 Czerwiec 2012 Photoshop bardzo duzo dal dla ujecia :). Nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenas Napisano 4 Czerwiec 2012 Share Napisano 4 Czerwiec 2012 f*ck yeah ! Mocna rzecz, wreszcie ktoś zauważył że trawa nie zawsze jest cukierkowo zielona. Całość świetnie leży. Można liczyć na rzuty i przekrój ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deemes Napisano 4 Czerwiec 2012 Share Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) hmm, zacieki robiłes w PS???, przecież jest dirt material... Chałupa oczywiscie kozak!!!, troche landscape wygięty, odstaje perspektywa itd, reszta cool, keep going tu masz świetne panoramki za free: http://www.wpanorama.com Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez deemes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 5 Czerwiec 2012 Share Napisano 5 Czerwiec 2012 do statycznego ujecia to takie zacieki o wiele szybciej dodac w PS niz w materialach. Jak dla mnie bardzo fajna scenka i post-pro. Samo stawianie takich betonowych klocow uwazam za zbrodnie przeciw ludzkosci, ale to juz inna bajka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Całkiem przyjemne, coś innego niż tak jak zawsze pięknie, sterylnie, biało i słonecznie. Pozdrwm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi