Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam! Od niedawna zainteresowałem się programami 3ds max jak i photoshopem. Jest to jedna z moich pierwszych wizualizacji. Bardzo proszę o opinie :)

wizualizacjaf.jpg[ATTACH=CONFIG]86395[/ATTACH]

Edytowane przez Patryk91
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Strasznie brutalistyczny ten klocek ale powiem ze nawet mi sie podoba, choc niezly kontrast miedzy pieknymi gorskimi pejzazami a tym betonowym kanciakiem. Wizka jak najbardziej poprawna moim zdaniem choc gorny rog moglby miec nieco wiecej miejsca w kadrze. Pomoglyby tez bogatsze odbicia w oknach.

Napisano

To jest wizualizacja mojego domku z projektowania mieszkaniowego dlatego nie bawiłem się w żadne dodatkowe obiekty, tym bardziej że tematem jest architektura minimalistyczna - dlatego dom jest takim klockiem. "Less is more" :D

Napisano
Swietny klimat,kozacka trawa i kadr.Na pewno nie tylko mnie ciekawi jak wygladalby w wersji sterylnej :) ?

@rzubr : "Wersję sterylną" - masz na myśli render bez obróbki w photoshopie? Renderek w 3ds mi wyszedł tak:

wizualizacja1f.jpg

Napisano

f*ck yeah ! Mocna rzecz, wreszcie ktoś zauważył że trawa nie zawsze jest cukierkowo zielona. Całość świetnie leży.

Można liczyć na rzuty i przekrój ;) ?

Napisano (edytowane)

hmm, zacieki robiłes w PS???, przecież jest dirt material... Chałupa oczywiscie kozak!!!, troche landscape wygięty, odstaje perspektywa itd, reszta cool, keep going

tu masz świetne panoramki za free: http://www.wpanorama.com

Edytowane przez deemes
Napisano

do statycznego ujecia to takie zacieki o wiele szybciej dodac w PS niz w materialach.

Jak dla mnie bardzo fajna scenka i post-pro. Samo stawianie takich betonowych klocow uwazam za zbrodnie przeciw ludzkosci, ale to juz inna bajka :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności