Napisano 3 Czerwiec 201212 l spodobała mi się głowa wymodelowana dla filmu "the thing"...więc postanowiłam w ramach ćwiczeń i relaksu ją wyrzeźbić. Edytowane 3 Czerwiec 201212 l przez Selena
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Rany boskie, naprawdę fajnie się relaksujesz!:)) Brawo! Dobrze, gdybyś pokusiła się kiedyś o kompletną scenę, bo marnują się naprawdę dobre modele. Pozdr
Napisano 4 Czerwiec 201212 l Gdybym potrafil opisac to co naprawde czuje patrzac na Twoje prace to ..Powiem w skrocie,ze jest swietnie :))
Napisano 4 Czerwiec 201212 l super, the Thing to chyba moj ulubiony horror, szkoda ze schrzanili nowa wersje dlugo Ci sie zeszlo?
Napisano 4 Czerwiec 201212 l The Thing, miodzio! Jak Ty trzaskasz takie rzeczy w 5 godz. to ja sobie wyobrażam co byś zrobiła w tydzień. Dla mnie bomba!
Napisano 5 Czerwiec 201212 l Model bardzo fajny xD, czasem sie zastanawiam czy to ja jestem taki wolny czy wy tacy szybcy w trzaskaniu tych modeli.:)
Napisano 20 Czerwiec 201212 l Piękna obrzydliwość, że tak się wyrażę. Kapitalna robota Iza, z resztą jak wszystkie Twoje realizacje!!! Pozdrawiam Piter
Napisano 20 Czerwiec 201212 l uh, paskudnie i nieprzyjemnie to wyglada, mowie to oczywiscie w pozytywnym tych slow znaczeniu :)