Napisano 9 Czerwiec 201212 l Co prawda informacja ta pojawiła się kilka dni temu w komentarzach dotyczących aktualizacji dla 3ds Max 2013, ale warto wspomnieć o tym w osobnym wątku. Autodesk kilka dni temu wydał również aktualizację dla programu 3ds max 2012. Aktualizacja naprawdę spora. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2423
Napisano 9 Czerwiec 201212 l Niby w poprzedniej wersji chwalili się, że zlikwidowali błąd wyskakujący tuż po wyłączeniu maxa, ale u mnie cały czas się to działo. Dopiero po instalacji tego update'a problem zniknął - prawdopodobnie :)
Napisano 9 Czerwiec 201212 l "A performance degradation over time was identified and has been fixed" Zasysam - nie uwierzę w coś tak pięknego póki tego nie zoabczę
Napisano 9 Czerwiec 201212 l W załączonym linku do arei, na samym dole w komentarzach ludzie piszą, że performance się raczej pogorszył, i że wywala jakieś błędy, wiec poczekam raczej na 08 :)
Napisano 10 Czerwiec 201212 l Potwierdzam. Właśnie instalnąłem, i nitrous strasznie zaczął zwalniać. Nie polecam instalować. Sz.
Napisano 10 Czerwiec 201212 l u mnie działa, tylko plugin physx wymagał ponownej instalacji, po jej wykonaniu nie wyskakuje żaden błąd.