dziadek3D Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Czołem, czy mi się zdaje czy niektóre z tych prac już widziałem na forum? (np. "armata"). Chociaż możliwe że widziałem na Twojej stronie. Niemniej, do mnie nie trafiają artystycznie. Gradientowe tło robi z tego taki troche "prymitywizm 3d". Moim zdaniem, ograniczenie się do samego przesłania w tak bezpośredni sposób podanego spłyca prace. Robi się z tego takia trochę sztuka jak z folderu reklamującego okna czy płyn do chłodnic. Reklamowa można by powiedzieć - przesłanie podane na tacy. Jakoś wolę prace, nad którymi trzeba się nieco dłużej zastanowić (a sporo takich miałeś - zwłaszcza wśród fotografii). Wiem, że raczej nie ma szans żebyś wrócił do tych prac jeszcze raz. Ot takie dywagacje moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Należy się przygotować na kolejną taką dyskusję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jestem gotowy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 nie rozmawiam kimś kto może mi w każdej chwili zamknąć wątek... bo sobie nie daje rady w dyskusji....:))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 pomimo modelingu na poziome 3h uzytkowanie 3ds maxa, cos jest w tych pracach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi