dziadek3D Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) https://vimeo.com/2592452 Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez dziadek3D
legomir Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 Czy to, że każde pudełko ma taką samą teksture też ma swoja symbolike?
pikok Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 Teoretycy sztuki współczesnej uważają, że elementem koniecznym i niezbędnym do zrozumienia sztuki jest konkretna wiedza... Podzielisz się wiedzą Dzadku3d?
dziadek3D Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 ja ją posiadam... to zajmuje trochę czasu, ale jest do nabycia... nie ma wrodzonej....:)))
pikok Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) Nie chodzi o taką nabywaną przez wiele lat. Mam na myśli myśl, ideę która nadaje sens dziełu sztuki. To tak jak z pisuarem Duchampa. Bez Duchampa to tylko pisuar. Tak samo bez Twojej eksplikacji ten film to dla mnie byddyjsko-kabalistyczny pomnik holokaustu;) Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez pikok
dziadek3D Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 ten film to dla mnie byddyjsko-kabalistyczny pomnik holokaustu może być i tak... duży uniwersalizm dzieła pozwala mu na szczęście nie być pisuarem...:))) ale gdzie tam jest holokaust...???... ale jak musi to niech będzie....:))
pikok Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 Te klocki kojarzą mi się z berlińskim pomnikiem ofiar Holokaustu http://lh3.ggpht.com/_FQxivqHu-Cs/TNsFVdQOpoI/AAAAAAAAByM/pYxptCDK-co/DSC_5541%5B3%5D.jpg
dziadek3D Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 to fakt... ale tamtych klocków nie da się już otworzyć.... historia je pozamykała i to bardzo trwale... moje pudełka to takie nasze bańki codzienności, da się w nich pogrzebać i je prześwietlić... każde ma inny początek i koniec....:)))
Thx Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 o kurcze ,świetny. ja tam widzę wylansowanego proroka przez kadrę najwyższą. Kim jesteśmy? Eksperymentem? albo ręce jako ślepy los
dziadek3D Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Napisano 18 Czerwiec 2012 oj... THX... Twoja mutacja też jest daleka od poprawności.... dziękujemy ci mutacjo...:)))
Thx Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 :) nie ma za co, pozdrawiam a koleś wygląda jak inkascy bogowie, fajne
agdybybyl Napisano 28 Grudzień 2015 Napisano 28 Grudzień 2015 (edytowane) Przepraszam. ale z powodu demokracji, nie mogę zmienić linku na początki wątku, poniżej dostęp do filmu. Edytowane 8 Styczeń 2016 przez agdybybyl
agdybybyl Napisano 8 Styczeń 2016 Napisano 8 Styczeń 2016 Norden... tu jest o mutacji... dałem radę...????.... czy znowu zupełnie nie trafiłem w oczekiwania szerokiego wachlarza odbiorców. Jak tam scenariusz, widzę, że koniecznie chcesz nieść walizkę.... niosę krzesło i czekam, tylko nadążaj... może czegoś się nauczę....:))))
norden Napisano 9 Styczeń 2016 Napisano 9 Styczeń 2016 (edytowane) Widze ze strasznie musial Cie zabolec moj komentarz ostatnio o tym ze byc moze Twoje doswiadczenia zyciowe sa nic nie warte dla nikogo poza toba. Widze ze zaczales postowac 4x tyle co zwykle? Taki pospiech do slawy i oklaskow? Co do filmu. Nie chce mi sie ogladac. Okladka mi sie nie podoba i tytul. Poza tym poprzednie Twoje filmy nie zachwycaly wiec wole nie inwestowac mojego czasu w kolejne. Wole sie wodki napic. Tak samo wali w banie jak te "animacje" a nic nie pozostaje w pamieci. Na zlosliwy komentarz jeszcze mnie stac bo lubie meczyc wszystkich chwastow ktore robia cos na pokaz. Tak jak pisalem wczesniej. Jestes gorszy niz komercja. Oni przynajmniej zarabiaja a ty robisz by wypelnic jakas dziure we wlasnej psychice. Wiecznego niedowartosciowania. Stad przygody z paralotniarstwem itd. Bo to wydawalo sie takie specjalne takie cool. Tak samo jest z filmem. Wydaje ci sie ze trzeba robic bo to jest cool i jest trudne. Inni tego nie robia. Wiec wsrod znajomych grzebiacych dlutkiem w drewienku mozna zablysnac. Nic nie jest specjalne lub wartosciowe w tym swiecie. Wszystkich czeka taki sam los. Edytowane 9 Styczeń 2016 przez norden
agdybybyl Napisano 9 Styczeń 2016 Napisano 9 Styczeń 2016 Widzę w tym co piszesz więcej rozgoryczenia niż u mnie pod paznokciami, bo skoro łomocę Cię tak jak gorzała to rzeczywiście jestem lepszy od komercji... ona jest poukładana i nudna...:))). Ja renderuję 480p, bo chcę zrobić film i sprawdzić co jest wart.... wiem, że tego nie sprzedam... mam tego świadomość. Ty renderujesz 2k, bo chcesz go sprzedać, ale jednak wysyłasz na festiwale, a im wystarczy HD... to w takim razie po co tam wysyłasz...???. Sprzedaj i już, po co się męczyć trzymać film rok czy dwa w tajemnicy... festiwale zwykle tego nie wymagają. Ja wysyłam cieszę się, że czasami wygrałem i jeszcze czasami sypną groszem... nie oczekuję więcej, więc nie dusi mnie rozczarowanie i stres....:))). No i się ruszam, mam kontakt z przestrzenią pól i łąk... właśnie wróciłem z NW.... po polach po śniegu... 14 km ze średnią 6.13 km/h. Szedłem tak sobie i myślałem jak sobie Norden poradzi we wtorek.... bo dym zrobił, a jak wiatr powieje nim w oczy.... a prawda jest taka, że nikt siebie nie przeskoczy ...czy to Bagińsky, Norden czy ja... jak się nie ma tego świadomości to można to ciężko odchorować....:)) Więc zdrowia życzę, a Vancouver to jedno z najlepszych miejsc na ziemi do uprawiania wszystkich sportów.... polecam te ekstremalne....!!!... więc wszystkie , bo 15 km NW ze mną mogło, by być dla Ciebie ekstremalne....:))) Baw się chłopie i oddychaj.... czas leci....:))))... niedługo wtorek... oby się ziścił i sprzedał....!!!! Pomagałem Ci jak mogłem pokazując przed Twoją premierą swoje gówno....:))).
norden Napisano 9 Styczeń 2016 Napisano 9 Styczeń 2016 " a im wystarczy HD..." Niektore festiwale (te fajniejsze) chca DCP a tam standard jest 2k. Nie wystarczy sobie ot tak na komputerku puscic renderu... i wrzucic jakiegos .wav w tlo. "po co się męczyć trzymać film rok czy dwa w tajemnicy..." Potrzebowalem przynajmniej jednego festiwalu/ oficjalnego wydarzenia by byl to pelnoprawny film nadajacy sie do bazy danych a nie youtubowa wrzuta. Najlepiej wyswietlanego w kinie z DCP.
agdybybyl Napisano 9 Styczeń 2016 Napisano 9 Styczeń 2016 ... to jak już zarobisz... to pamiętaj o wspieraniu artystów i sztuki.... piwo VIP z Biedronki , które właśnie piję to 1.75 zł.... może Ci starczy... więc czekam na Twój sukces komercyjny, bo niejako będzie i moim....:)))))))))... przecieraj szlaki... ktoś to musi robić, tu trzeba dużo dynamiki i im mniej świadomości tym łatwiej.... tak nam dopomóż Święty Systemie... którego stworzyła mamusia Mutacja....!!! ... a ja nawet nie wiem co to jest DCP.... i jakoś mnie to nie boli...:)))
Rekomendowane odpowiedzi