Selena Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 (edytowane) spodobał mi się koncept tego oto Pana http://cghub.com/images/view/222742/ więc postanowiłam go w ramach ćwiczeń wyrzeźbić:) nie do końca trzymałam się konceptu no i trochę już cierpliwości mi brakuje...i pamięci RAM XD... z resztą już chcę się zająć czymś innym ...tak więc dzisiaj już na szybko dokończyłam co musiałam a tu w innej fryzurce...chyba fajniejsza moim zdaniem:) Edytowane 10 Lipiec 2012 przez Vega
polka dot Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 nie znam się na zbrushu ale imho model mocny i interpretacja świetna (długie kudły lepsze)
Pawelkos Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 fajnie i tyle, co tu duzo mowic, bardzo dobrze oddany kocept;) Ile tak na oko roboczogodzin ci zajelo wyrzezbienie tego ?
mirach Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 bardzo fajne, jak dla mnie postac z dlugimi kudlami wyglada dynamiczniej.
Selena Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 (edytowane) skończyłam.. poprawiłam kilka rzeczy, sznury, metalowe upięcia itd a tu trochę zaszalałam, taka niby prezentacja [ATTACH=CONFIG]86797[/ATTACH] Edytowane 10 Lipiec 2012 przez Selena
Vega Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Mi kilka rzeczy nie pasuje :) chociaż co ja tam wiem :D
Selena Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Napisano 11 Lipiec 2012 dziękuję :) Pawelkos - nie liczyłam dokładnie ale około 16-20 godzin? często tracę cierpliwość jak już długo siedzę no i szybko chcę już skończyć i brać się za następne pomysły:) Vega - dzięki za podrysowanie mojego obrazka XD :D ale podobnie było na koncepcie więc się trzymałam tego jeśli chodzi o klate (właściwie on miał jeszcze mniejszą ;/) ..co do reszty nie wiem o co chodzi
Vega Napisano 11 Lipiec 2012 Napisano 11 Lipiec 2012 Na przedramieniu jest taka jakby rana cięta, która jest dość głęboka (taka się wydaje). Skroń nie jest trochę przesadzona? http://www.otofotki.pl/img14/obrazki/yb3775_1.JPG Domyślam się, że taki jest concept-art ;) Na barkach też chyba nie do końca tak powinno to wyglądać :) Jednakże całość prezentuje się dobrze ;)
olaf Napisano 13 Lipiec 2012 Napisano 13 Lipiec 2012 wygląda świetnie. zgodzę się, że długie włosy jak najbardziej. Świetny progres skilla.
Rekomendowane odpowiedzi