Napisano 16 Lipiec 201212 l OZO to krótki film animowany czterech studentów francuskiej szkoły Supinfocom. Film powstał w 2011 roku i jego autorami są Alex Vial, Martin Brunet, Leslie Martin oraz Matthieu Garcia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2479
Napisano 16 Lipiec 201212 l Mi się bardzo podobają takie klimaty. Plastyka filmu odpowiednia do tego typu animacji, a ten rodzaj humoru bardzo mi przypada do gustu. Twórcy świetnie się spisali :D
Napisano 16 Lipiec 201212 l Trochę taki film o chodzeniu wyszedł, w pierwszej połowie, i mam dziwne wrażenie że żart jest naciągany czasem. Niemniej jednak bardzo fajna miła dla oka plastyka, i te siedem minut zlatuje rach ciach
Napisano 16 Lipiec 201212 l Myslalem, ze to bedzie dla EUro jak zaczeli w pilke grac. Kupa swietnych pomyslow, super :)
Napisano 16 Lipiec 201212 l motyw zrobienia parasolu z ptaszka, latarki z drugiego po prostu genialny :) Muzyka również świetna:) Podoba mi się:)
Napisano 16 Lipiec 201212 l dla dzieci moralnie niebezpieczne... dla dorosłych płaski mocno naciągany dowcip... to dla kogo to jest....????
Napisano 17 Lipiec 201212 l Całkiem przyjemna animacja, fajne pomysły i rozwiązania graficzne. niby taka prosta ale całkiem dobra technicznie. ;)