h4sh Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 2 postacie do sceny nad ktora pracuje "russian knight". warg turntable: http://meehow.com/warg-hi.avi 800 kb http://meehow.com/warg-lo.avi 2 mb human turntable: http://meehow.com/human.avi 800 kb hi & lores 5 mb
dr Ug Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Mnie sie podoba, nawet bardzo. Siateczka tez bardzo przyzwoicie wyglada. To do stillki, tak?
giorgione Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 nom przyzwoicie wykonana i siateczka tez oszczedna a ladnie to wszystko wygląda:) - kiedy teksturki??:D pozdr giorgione
darkelf Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 po pierwsze : :O po drugie: czemu tylko 2 komentarze? :>
Luki Luki Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Bardzo dobry model faceta, tylko szyja za dluga chyba. Loopy swietnie zaplanowa"kotek" mniej mi podchodzi, choc od strony konceptu raczej, niz modelowania.
flesz_gordon Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 ladny facet...bez podtekstow :) kocur tez git
Gość User190 Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Jestem bardzo impressed - profesjonalna robota!!
h4sh Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 thx all. ide na uczelnie renderowac stilki, bo czuje ze ludziom sie nie chce zciagac kilka mb.
kx Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 mi sie chce sciagac tylko rzadko (zadko?) kiedy komentuje :)bardzo fajne modele :)
h4sh Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 tak, obie postiacie sa do stilla , roboczy tytul "russian knight", chce to dac na raph.com i moze do expose 3 (a moze nie :) tekstury beda robione jak juz ustawie scene i wszystko wymodeluje. Czesc stroju rycerza bedzie wzorowana na styl carskich rycerzy, a wiec mniej wiecej tak jak chlopaki z Weta zaprojektowali stroje armii umarlych w LoR. Teraz zastanawiam sie nad kompozycja- albo monumentalna, albo (raczej) dynamiczna, w stylu walki herculesa z centraurem. Jesli ktos ma jakies propozycje (szkice?) na kompozycje to bardzo bym byl wdzieczny.
h4sh Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 a teraz cos dla tych co maja za wolne lacza/nerwy na sciaganie turnatble
tweety Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 WOW! Jestem pod wrażeniem! Naprawdę fajna robota.... ALE... te pośladki są jaieś nie takie, troszkę za nisko je umieśćiłeś i zbyt mocno wyprofilowałeś mięśnie pośladkowe w kierunku nerek. Zdąbądź skądś atlas anatomii i popatrz na mięśnie pośladkowe i wtedy porównaj ze swoim modelem. Ogólnie daję ci 8/10 (za pośladki) :D czekam na resztę renderków...
Kris_R Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Pzrejrzałem wszystko co dałeś i nie mam zastrzeżeń... zapowiada się smakowicie... Ambitny z Ciebie koleś i to mi się podoba. Tak trzymaj... Z uwag... dawaj zbliżenie twarzy tego kolesia bo coś mnie w niej drażni... dzięki
h4sh Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 tweety- posladki sa na miejscu, modeloalem z atlasem anatomii, ale: jest za malo siatk ijak na razie zeby oba miesnie gluteus medius i sgluteus maximus wymodelowac odpowiednio tak jak chcialem. moze poprawie to pozniej, zalezy w jakiej pozycji bedzie na stillu. twarz- twarz bedzie prawdopodobnie miala jakis grymas, na pewno nie zostanie pusta jak teraz, bo draznia mnie takie "nijakie" postacie bez charakteru. ale to tez juz przy robieniu stilla.
Seo000 Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 modele są super tylko nie zmarnuj ich słabym texturami lepiej sie dluzej zastanowic nic potem poprawiac bez końca. PS.sorry za lamerskie pytanie(dopiero co zaczynam).w jakich programach to wymodelowales?
h4sh Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Napisano 6 Sierpień 2004 maya. spox, ja wiem ze tekstury moga zniszczyc cala scene. Zreszta Mysle ze scena bedzie stylizowana, czyli tekstury beda minimalne, chodzi raczej o oswietlenie.
SiD Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 No prosze , jak laadnie, superrr , fajnie to wymodelowales :D... ALe nie moge zoabczyc avi bo nie ejstem w domku :(... jak wróce to zobacze hehehe
Gość User190 Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Cze - ka - my na up - load!! :P Nooo, przynajmniej ja czekam :)
Yamakasi Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Swietne poprostu swietne :) M@Ti nie tylko ty czekasz z niecierpliwoscia na update
h4sh Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Napisano 11 Sierpień 2004 jade na wakacje (z laptopem hehehe) i bede pracowac nad stillem, jak narazie nie bedzie updateow, beda za 2, 3 tygodnie. btw. yamakasi- tlumaczysz POD? ;]
Rekomendowane odpowiedzi