Napisano 5 Sierpień 201212 l Chcielibyśmy rozpocząć cykl comiesięcznych podsumować jeśli chodzi o prace 3D i 2D zamieszczane na naszym forum. Sporo ciekawych prac pojawia się w galeriach, nie wszystko wyłapujemy w rekomendacjach, chcielibyśmy wyróżnić w ten sposób ciekawsze prace i ich autorów. Więcej: http://max3d.pl/news.php?id=2508
Napisano 5 Sierpień 201212 l Świetny pomysł. Większe szanse że nie przeoczymy dobrych prac - zarówno tych z naszej kategorii, jak i innych. Co na przykład w moim wypadku często się zdarza - zwłaszcza biorąc pod uwagę liczbę teczek 2d i ich bardzo częste aktualizacje - dla mnie nie do prześledzenia to wszystko, a chciałbym. Pozdrawiam i gratuluję!
Napisano 5 Sierpień 201212 l o fajny pomysł troche jak weekly recap na polycouncie :) ps. dzięki za znalezienie sie w ten zacnej grupce
Napisano 5 Sierpień 201212 l Świetna inicjatywa. Jak inni ja również od razu miałem skojarzenie z recapem na polycount (który bardzo lubię), tak więc mam nadzieję, że tutaj też takie coś zagości na stałe :) Aha, i oczywiście bardzo fajne prace ujęliście w zestawieniu. Niektóre z nich mi jakoś umknęły podczas przeglądania forum, tak więc tym bardziej cieszę się, że takie podsumowanie pojawiło się tutaj na portalu.
Napisano 5 Sierpień 201212 l Świetny pomysł z takim tematem i oczywiście świetne prace. Takie rzeczy inspirują i powiększają zajawkę. Ja baaaardzo bym poprosił aministracje i moderacje nad rozważeniem jeszcze jednego tematu w podobnym stylu. Warto by było co miesiąc zebrać do kupy to co zrobili uczestnicy wszelakich maxowych zabaw tylu TSP, TSM, DTSS, ChC i co tam jest jest jeszcze. Tam też pojawia się wiele prac wartych uwagi a i motywacja do uczestnictwa byłaby większa. :) News z prezentacją prac wygranych + linki do odpowiednich dla nich tematów. Kto jest za łapka w górę. :P Edytowane 5 Sierpień 201212 l przez Adek
Napisano 5 Sierpień 201212 l Autor Kolejne posty nie w temacie będą kasowane - to apropo postów związanych z Dziadkiem3D. Dziadek - dotyczy to też Twoich postów (odpowiedzi). Szkoda na to czasu. Skończmy już z tymi teksami powtarzanymi w kółko. Do niczego to nie prowadzi. Dziadek3D w tym miesiącu nie miał żadnych prac zamieszczonych więc nie było tez czego wybierać z jego twórczości. A wcześniej miał przynajmnie 2, które pewnie by się załapały :) Teraz w temacie. W zestawieniu będą prace zamieszczone w danym miesiącu - liczy się data zamieszczenia pracy na forum. Monio: Racja. Myślałem o tym. To dobry pomysł. Warto również w ten sposób dodatkowo wyróżniać zwycięzców minibitew. Tak zrobimy. To pierwsze zestawienie, w sumie takie trochę spontaniczne. Kolejne mam nadzieję będzie z większa ilością prac. Chociaż sezon wakacyjny osiągnął czas kulminacyjny. Sierpień chyba był zawsze najmniej owocnym miesiącem :) W ogóle myślałem też o jakiejś innej ciekawej formie takich zestawień. Łatwo byłoby stworzyć szablon do czegoś takiego. Tylko pomysły graficzne mile widziane. Myślałem o czyms interaktywnym, sortowanie po latach, miesiącach. Edytowane 5 Sierpień 201212 l przez Adek
Napisano 5 Sierpień 201212 l Fajna inicjatywa, z powodów analogicznych do podanych przez Miłosza3ds. Nie zawsze pomyślę o tym by zajrzeć do działu 3D i ciekawe rzeczy przelatują pod radarem. P.S. dziękuję za wyróżnienie! ;]
Napisano 5 Sierpień 201212 l Również muszę przyznać, że zacny pomysł i bardzo fajnie, że zamierzacie to kontynuować. @Monio o/