Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetny pomysł.

Większe szanse że nie przeoczymy dobrych prac - zarówno tych z naszej kategorii, jak i innych. Co na przykład w moim wypadku często się zdarza - zwłaszcza biorąc pod uwagę liczbę teczek 2d i ich bardzo częste aktualizacje - dla mnie nie do prześledzenia to wszystko, a chciałbym.

Pozdrawiam i gratuluję!

Napisano

o fajny pomysł troche jak weekly recap na polycouncie :)

ps. dzięki za znalezienie sie w ten zacnej grupce

Napisano

uwielbiam recap polycountowy mam nadzieje ze u nas to tez się zadomowi.

Napisano

Świetna inicjatywa. Jak inni ja również od razu miałem skojarzenie z recapem na polycount (który bardzo lubię), tak więc mam nadzieję, że tutaj też takie coś zagości na stałe :)

Aha, i oczywiście bardzo fajne prace ujęliście w zestawieniu. Niektóre z nich mi jakoś umknęły podczas przeglądania forum, tak więc tym bardziej cieszę się, że takie podsumowanie pojawiło się tutaj na portalu.

Napisano

Świetny pomysł z takim tematem i oczywiście świetne prace. Takie rzeczy inspirują i powiększają zajawkę.

Ja baaaardzo bym poprosił aministracje i moderacje nad rozważeniem jeszcze jednego tematu w podobnym stylu. Warto by było co miesiąc zebrać do kupy to co zrobili uczestnicy wszelakich maxowych zabaw tylu TSP, TSM, DTSS, ChC i co tam jest jest jeszcze. Tam też pojawia się wiele prac wartych uwagi a i motywacja do uczestnictwa byłaby większa. :) News z prezentacją prac wygranych + linki do odpowiednich dla nich tematów. Kto jest za łapka w górę. :P

Edytowane przez Adek

Napisano

Zacne grono. Świetne prace. Gratuluje.

Napisano
  • Autor

Kolejne posty nie w temacie będą kasowane - to apropo postów związanych z Dziadkiem3D. Dziadek - dotyczy to też Twoich postów (odpowiedzi). Szkoda na to czasu. Skończmy już z tymi teksami powtarzanymi w kółko. Do niczego to nie prowadzi. Dziadek3D w tym miesiącu nie miał żadnych prac zamieszczonych więc nie było tez czego wybierać z jego twórczości. A wcześniej miał przynajmnie 2, które pewnie by się załapały :)

Teraz w temacie. W zestawieniu będą prace zamieszczone w danym miesiącu - liczy się data zamieszczenia pracy na forum.

Monio: Racja. Myślałem o tym. To dobry pomysł. Warto również w ten sposób dodatkowo wyróżniać zwycięzców minibitew. Tak zrobimy.

To pierwsze zestawienie, w sumie takie trochę spontaniczne. Kolejne mam nadzieję będzie z większa ilością prac. Chociaż sezon wakacyjny osiągnął czas kulminacyjny. Sierpień chyba był zawsze najmniej owocnym miesiącem :)

W ogóle myślałem też o jakiejś innej ciekawej formie takich zestawień. Łatwo byłoby stworzyć szablon do czegoś takiego. Tylko pomysły graficzne mile widziane. Myślałem o czyms interaktywnym, sortowanie po latach, miesiącach.

Edytowane przez Adek

Napisano

Również muszę przyznać, że zacny pomysł i bardzo fajnie, że zamierzacie to kontynuować.

@Monio o/