tomerk Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 (edytowane) Witam. Oto Mały projekt, który zakończył się sukcesem. Render nalewaka do piwa dla jednego z Polskich koncernów. Musiałem go wymodelować i wyrenderować ponieważ fotograf nie potrafił zrobić zadowalającego zdjęcia. Pojawiało się zbyt wiele odbić. Soft: modo 501. Oświetlenie: Lumigons GI Czas renderingu: 20 min. Polygons:2314 [ATTACH=CONFIG]87154[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]87155[/ATTACH] Więcej ujęć i wires render na www.behance.net/tomerk Edytowane 10 Sierpień 2012 przez tomerk
Dynamico Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 Hmm... Bez urazy ale ten render jest lepszy od zdjęcia? Przecież tu odbicia są wogóle jakieś przesadzone.
arturadamczyk Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 Nie tyle przesadzone co w ogóle nijakie i brzydkie, zresztą jak i ujęcia i ogólnie rendery. To chyba była robota za piwo co? No ale grunt, że klient zadowolony:)
tomerk Napisano 11 Sierpień 2012 Autor Napisano 11 Sierpień 2012 Dziękuję Panowie za wasze wpisy. @adamczykart: Robota za ciężką kasę była. Klient zadowolony, ujęcia takie jak potrzebował, słowem - sukces, a że kolega wylewa swoje frustracje na forum. No cóż to cała Polska. @Dynamico: Klient nie chciał dobić całego baru, czy fotografa więc trzeba było wyjść z innym pomysłem.
khatake Napisano 11 Sierpień 2012 Napisano 11 Sierpień 2012 Kolega nie wylewa frustracji tylko stwierdza fakt. Nie rozumiesz krytyki. Do tego 'cała Polska' to między innymi ludzie którzy nie potrafią z dystansem spojrzeć na swoją pracę. Cieszę się jednak że zgarnąłeś 'ciężką kasę' za 1h roboty.
arturadamczyk Napisano 11 Sierpień 2012 Napisano 11 Sierpień 2012 Frustracje?:D To ja jeszcze pociągnę te frustracje: praca nadaje się do działu WIP bo jak na miarę tego forum a nie Twojego klienta praca jest po prostu słaba (materiały, render, ujęcie, studio) i żeby osiągnąć wspomniany przez kolegę SUKCES ..:D trzeba by było nad nią jednak popracować:) I niech się kolega nie obrusza i uważa czy przypadkiem ta ciężka kasa nie uderzyła mu do głowy :D
KMiklas Napisano 11 Sierpień 2012 Napisano 11 Sierpień 2012 Połamane i w ogóle dziwne odbicia (na tym czarnym dużym elemencie) i jak na mój gust zbyt mocny gradient w tle. I nie, nie czepiam się, bo sam, autorze, jesteś w stanie to zauważyć. :)
Rekomendowane odpowiedzi