xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Witam,jak to jest z tym darmowym oprogramowaniem dla studentów Autodeska?Może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega? Interesuje mnie 3ds max. I czy te "darmowe" wersje są jakoś okrojone? Coś mi się nie chcę wierzyć że program który kosztuje 20k,można mieć w legalny sposób za darmo:) Nie mam zamiaru na nim zarabiać czy coś,po prostu chcę się na nim uczyć,a naprawdę nie chcę mi się bawić w jakieś cracki itd. Skoro to jest dla studentów,a ja żadnym studentem nie jestem,nie będę ukrywać mam 14 lat,mogę jakoś to pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Jeśli nie masz problemu z j.angielskim http://students.autodesk.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 z językiem nie mam problemu,tylko jak to mogę pobrać nie będąc studentem ? to jest jakoś okrojona wersja,i czy jest ona na zawsze czy np na 2 lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Nic nie jest okrojone.Nie wolno używać komercyjnie i tyle. http://students.autodesk.com/?nd=community_faq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 Dobrze,tylko jak to mogę pobrać nie będąc studentem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Przeczytaj FAQ. Jak się uczysz to jesteś studentem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 mafida czy przypadkiem oni teraz nie weryfikują tego czy jesteś studentem , bo chłopak pisze ze ma 14 lat i nie jest w żaden sposób zarejestrowany jako student. A co do pytania jak to możliwe to jest to polityka firmy i wersja jest całkowita natomiast jak chcesz mieć ja na dłuższy czas to należy za nią zapłacić co prawda nie tyle co za komercyjna wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Niech się zarejestruje, uczy się to jest studentem. Dostanie albo nie, nikt go nie rozstrzela, nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 Tylko przy rejestracji do wybrania jest albo liceum,albo jakiś uniwersytet,a ja chodzę do gimnazjum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Ja tam widze gimnazja do wyboru:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 Jak możesz to podeślij screena gdzie ty to widzisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Tylko przy rejestracji do wybrania jest albo liceum,albo jakiś uniwersytet,a ja chodzę do gimnazjum:) Widać po nicku. Jeżeli nie ma Junior High school (nasze gimnazjum) to licencja cię nie dotyczy. Nie chcę cię namawiać do łamania prawa, ale z racji tego że masz 14 lat to i tak żadna podpisana przez ciebie umowa cywilno prawna jest nieważna więc wszystko jedno tak naprawdę;) W turmie cię nie zamkną;) A student is an individual enrolled at a recognized degree-granting or certificate-granting educational institution for three (3) or more credit hours in a degree-granting or certificate granting education program or in a nine (9) month or longer certificate program, and upon request by Autodesk is able to provide proof of such enrollment. W sumie to licea też się nie łapią;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 No tak z nimi jest,w FAQ piszą że nie będąc studentem także można pobrać,ale nawet nie dają takiej opcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Ja mam gimnazja do wyboru jak byk przy rejestracji: http://dl.dropbox.com/u/6529674/gimnazjum.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 U mnie jest tak że nie ma mojego gimnazjum na liście,no i kliknąłem żeby dopisać,dopisałem ale potem do wybrania albo liceum albo jakiś uniwerek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 No, jak nie ma na liście to nie wiem:).Skonsultuj się z supportem autodesku, ja u nich nie pracuje to Ci nie pomogę;) Albo poproś starszego kolege niech sie zarejestruje za Ciebie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKacp3R Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 No nic no to może do nich napisze albo ewentualnie zadzwonię:) Ale i tak dzięki wszystkim za szybkie odpowiedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi