Napisano 16 Sierpień 201212 l Witam,jak to jest z tym darmowym oprogramowaniem dla studentów Autodeska?Może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega? Interesuje mnie 3ds max. I czy te "darmowe" wersje są jakoś okrojone? Coś mi się nie chcę wierzyć że program który kosztuje 20k,można mieć w legalny sposób za darmo:) Nie mam zamiaru na nim zarabiać czy coś,po prostu chcę się na nim uczyć,a naprawdę nie chcę mi się bawić w jakieś cracki itd. Skoro to jest dla studentów,a ja żadnym studentem nie jestem,nie będę ukrywać mam 14 lat,mogę jakoś to pobrać?
Napisano 16 Sierpień 201212 l Autor z językiem nie mam problemu,tylko jak to mogę pobrać nie będąc studentem ? to jest jakoś okrojona wersja,i czy jest ona na zawsze czy np na 2 lata?
Napisano 16 Sierpień 201212 l Nic nie jest okrojone.Nie wolno używać komercyjnie i tyle. http://students.autodesk.com/?nd=community_faq
Napisano 16 Sierpień 201212 l mafida czy przypadkiem oni teraz nie weryfikują tego czy jesteś studentem , bo chłopak pisze ze ma 14 lat i nie jest w żaden sposób zarejestrowany jako student. A co do pytania jak to możliwe to jest to polityka firmy i wersja jest całkowita natomiast jak chcesz mieć ja na dłuższy czas to należy za nią zapłacić co prawda nie tyle co za komercyjna wersje
Napisano 16 Sierpień 201212 l Niech się zarejestruje, uczy się to jest studentem. Dostanie albo nie, nikt go nie rozstrzela, nie;)
Napisano 16 Sierpień 201212 l Autor Tylko przy rejestracji do wybrania jest albo liceum,albo jakiś uniwersytet,a ja chodzę do gimnazjum:)
Napisano 16 Sierpień 201212 l Tylko przy rejestracji do wybrania jest albo liceum,albo jakiś uniwersytet,a ja chodzę do gimnazjum:) Widać po nicku. Jeżeli nie ma Junior High school (nasze gimnazjum) to licencja cię nie dotyczy. Nie chcę cię namawiać do łamania prawa, ale z racji tego że masz 14 lat to i tak żadna podpisana przez ciebie umowa cywilno prawna jest nieważna więc wszystko jedno tak naprawdę;) W turmie cię nie zamkną;) A student is an individual enrolled at a recognized degree-granting or certificate-granting educational institution for three (3) or more credit hours in a degree-granting or certificate granting education program or in a nine (9) month or longer certificate program, and upon request by Autodesk is able to provide proof of such enrollment. W sumie to licea też się nie łapią;)
Napisano 16 Sierpień 201212 l Autor No tak z nimi jest,w FAQ piszą że nie będąc studentem także można pobrać,ale nawet nie dają takiej opcji:)
Napisano 16 Sierpień 201212 l Ja mam gimnazja do wyboru jak byk przy rejestracji: http://dl.dropbox.com/u/6529674/gimnazjum.jpg
Napisano 16 Sierpień 201212 l Autor U mnie jest tak że nie ma mojego gimnazjum na liście,no i kliknąłem żeby dopisać,dopisałem ale potem do wybrania albo liceum albo jakiś uniwerek...
Napisano 16 Sierpień 201212 l No, jak nie ma na liście to nie wiem:).Skonsultuj się z supportem autodesku, ja u nich nie pracuje to Ci nie pomogę;) Albo poproś starszego kolege niech sie zarejestruje za Ciebie;)
Napisano 16 Sierpień 201212 l Autor No nic no to może do nich napisze albo ewentualnie zadzwonię:) Ale i tak dzięki wszystkim za szybkie odpowiedzi :P