Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Większość osób korzystających z blendera już zapewne o tym wie ,że mistrz Witold Jaworski ,który ma niemały wkład w popularyzację programu blender jak również gimp-a czy inscape-abędący w trakcie pisania kolejnej edycji wirtualnego modelarstwa pod blendera 2.6 postanowił udostępnić na http://www.samoloty3d.pl/wm-000_p.xml rozdział dotyczący silnika Cykles ba napisałem rozdział ale przeglądając na szybko miał bym chęć się poprawić i napisać kompendium .Jeśli kogoś wcześniej odstraszał ten silnik czy brak dokumentacji w j.polskim to odsyłam do w/w linku .

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetna robota! Bardzo przydatny zbiór informacji i to za free :) Czekam na rozdział o rigowaniu klap, podwozia itp. Wielkie dzięki Panie Witoldzie!

Napisano

Baaaaaaardzo dziękuje. Planowałem do mojego folio zrobić sobie Cyclesowe studio do renderowania sculptów. Idealnie w czas. :)

Napisano

Fajnie ale mi się marzy tutorial w którym od podstaw jest robione wnętrze w Blenderze i oświetlane w Cycles. Evermotion kiedyś wypuścili do Vraya i Maxa pdf pt "Creation an interior scene". To było genialne:)