adek Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 Zachęcamy do zapoznania się z najlepszymi pracami sierpnia 2012 zamieszczonymi w naszym serwisie. Poniżej zamieszczamy podsumowanie najciekawszych prac 3D/2D zamieszczonych w sierpniu 2012. Zobacz zestawienie: http://www.max3d.pl/news.php?id=2555
imprecis Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 Tadek zniszczył system. Jedna z najlepszych prac jakie kiedykolwiek tutaj widziałem. Gratuluję wszystkim wyróżnionym.
tomzar Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Gratuluję, świetne prace. Tadek i Cinoslaw najwyższy poziom Panowie, szczena na glebie
Monio Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Większości prac 2d nie widziałem bo nie śledzę aktywnie działu 2d. Dlatego dzięki za to zestawienie. :)
Pikard Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Moim zdaniem Yaro jest najlepsze. Owszem patrząc na te prace widzimy wiele dysproporcji ale to jakby obraz z innego świata, gdzie takie proporcje są właściwe. Moim zdaniem doskonała praca.
n-pigeon Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Pamiętać, że obrazki to linki, jak ktoś chce więcej :P Mi najbardziej imponują prace tadka, nicponia i levusa, ale gratulacje dla wszystkich ;]
Rekomendowane odpowiedzi