Napisano 8 Sierpień 200420 l Przydałby sie lekki DOF i spectacular bloom. Bardzo ładnie wyglada sciana naprzeciw kamery. Ogólnie całkiem przyjemnie:)
Napisano 8 Sierpień 200420 l ja bym sie jedynie przyczepil do tych lisci jakby za mala roznorodnosc kolorow ... daj pare ciemniejszych lisci bo wyglada troszke jak self illumination (i tak rozumiem ze to wina oswietlenia i pewnie bounce 2 poza tym bardzo ladnie...... 4/5
Napisano 8 Sierpień 200420 l Autor Dziękuje wszystkim, za komentarze i cieszę się że wam się podoba. :-)
Napisano 10 Sierpień 200420 l fajna tylko cos te liście nie tyle co kolory ale no nie wiem czegoś tam jakby brak
Napisano 10 Sierpień 200420 l Ciepły klimat i przyzwoite wykonanie...ale ...... budynek jeden a okno na pierwszym planie nizej.. ehh te terazniejsze projekty ;p Jakos razi mnie jeszcze ta trawa wysoka(zielona a liscie zołte :!o?) .. i chyba zbyt niska ławeczka ... Natomiast to podłoze jest super ... Ogółem pracka na plus imo ! nerka!
Napisano 11 Sierpień 200420 l Super światełko i kolorki, tekstury gdzieniegdzie rozmyte ale dają rade :) Ogolnie bardzo mi się podoba