m-z Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Cześć, niekomercyjny projekt wykonany już chwilę temu, ale myślę że warty pokazania. Pobawiliśmy się troszkę w design opakowania i etykiety. Standardowo 3dsmax, Vray oraz postprodukcja w Photoshopie. Pozdrawiam :) [ATTACH=CONFIG]87681[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 mi opakowanie bardziej kojarzy się z suplementem diety dla kobiet w ciązy. może to odosobnione ale dla energy recover katalog skojarzeń mam gdzieś indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Ja za to odnoszę wrażenie (możliwe, że to był zamierzony efekt :)), że całość jest pod wodą - kropelki wyglądają jak bąbelki powietrza - są za duże, zbyt "sztywne" (np. brak spływania po powierzchni i zdeformowanych od tego kropel), jest ich zbyt mało i są zbyt rzadko rozstawione, żeby przywodzić na myśl wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Ja powiem to samo co KMiklas, na pierwszym obrazku bąbelki w napoju też wydają sie za duże i jest ich za mało, przez co drink wygląda jak kompot;). Nie jestem też pewien czy energy drinki są gazowane. :) Kolory moim zdaniem na plus, ale opakowanie przypomina Actimel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Kolory dość ciekawe. Na pewno bym się taką butelką zainteresował na sklepowej półce choć przypomina trochę opakowanie jakiegoś napoju na odchudzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Drugi obrazek wyszedł genialnie. Świetna głębia. pozdrawiam, GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Bardzo ladne gratuluje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 konkretne Twoja wiadomość jest za krótka. Post musi zawierać minimum 10 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi