Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

niekomercyjny projekt wykonany już chwilę temu, ale myślę że warty pokazania. Pobawiliśmy się troszkę w design opakowania i etykiety. Standardowo 3dsmax, Vray oraz postprodukcja w Photoshopie.

Pozdrawiam :)

[ATTACH=CONFIG]87681[/ATTACH]

recoveryd.jpg

recoverytyl.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

mi opakowanie bardziej kojarzy się z suplementem diety dla kobiet w ciązy. może to odosobnione ale dla energy recover katalog skojarzeń mam gdzieś indziej.

Napisano

Ja za to odnoszę wrażenie (możliwe, że to był zamierzony efekt :)), że całość jest pod wodą - kropelki wyglądają jak bąbelki powietrza - są za duże, zbyt "sztywne" (np. brak spływania po powierzchni i zdeformowanych od tego kropel), jest ich zbyt mało i są zbyt rzadko rozstawione, żeby przywodzić na myśl wodę.

Napisano

Ja powiem to samo co KMiklas, na pierwszym obrazku bąbelki w napoju też wydają sie za duże i jest ich za mało, przez co drink wygląda jak kompot;). Nie jestem też pewien czy energy drinki są gazowane. :) Kolory moim zdaniem na plus, ale opakowanie przypomina Actimel.

Napisano

Kolory dość ciekawe. Na pewno bym się taką butelką zainteresował na sklepowej półce choć przypomina trochę opakowanie jakiegoś napoju na odchudzanie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności