adek Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Autodesk wydał właśnie kolejny zestaw poprawek (Update 11) dla programów 3ds max 2012 oraz 3ds max Design 2012. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2602 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Tylko mi po instalacji nie wyświetla aktualnie zaznaczonych wierzchołków w skin morph? Po przejściu z Nitrous na Direct3D problem znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Po ostatnim prodakt updejcie ledwo zmusiłem do ponownego działania physx i vraya - nie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elemeledutky Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 a już myślałem, że pod punkt: Nitrous rendering - świadczy o likwidacji problemów nitrousa z wyświetlaniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 a już myślałem, że pod punkt: Nitrous rendering - świadczy o likwidacji problemów nitrousa z wyświetlaniem.. Taaa Autodesk, w swoich update'ach usuwaja czesc starych bledow a w zamian implementuja jeszcze wiecej nowych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi