Napisano 10 Sierpień 200420 l Wektorowa wizualka mojego fotograficznego marzenia :) Robiony w Corelu 11
Napisano 10 Sierpień 200420 l ladne wykonanie! ladne gradienty swietlne, ale za malo szczegolow na obiektywie i galkach ... traktuje jako niedokonczone, ale ogolnie mocno na +
Napisano 10 Sierpień 200420 l doktorze bo to jest aksonometria :) bardzo fajne ale obiektyw chyba jeszcze nie skonczony?
Napisano 11 Sierpień 200420 l Autor W sumie to miala być już wersja ostateczna ale skoro aż tak wygląda na nieskończoną to jeszcze nad tym posiedze. Dzięki za komentarze, pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200420 l Dodaj tylko wszelkie napisy jakie powinny byc na obiektywie. A tak pozatym, to mi sie podoba :)
Napisano 12 Sierpień 200420 l Autor Dorobiłem detale na pokrętłach, napisy, napyliłem na soczewkę warstwę przciwodblaskową ;) i dodałem pare refleksów. To już będzie wersja ostateczna bo nie chcę żeby się z tego Wip zrobil :) Dzięki wszystkim za komentarze Pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200420 l imo za jasna ta soczewka, a w ogole to fajnie zrobone, sam bym Nikonika chcial:)
Napisano 13 Sierpień 200420 l Autor może na Allegro spróbuj go opchnąć... hehe, gorzej by było przy wysyłce ;) Dzięki za komentarze, pozdrowionka.
Napisano 13 Sierpień 200420 l całkiem fajnie.bardzo hmmmm....technicznie=] zapraszam na swój aparacik http://rad.chlip.com/foto/?wo=3ds%20max%205&action=show&file=1
Napisano 13 Sierpień 200420 l Autor hehe, uwielbiam zenity, sam fotografuje zenitem xp, wrzuc na forum do osobnego watku to pokomentujemy
Napisano 15 Sierpień 200420 l bardzo teczniczne i ładne wykonanie.te refleksy tylko nie keke.ja tam bym sie jeszcze wziął za ten obiektyw i umiescił tam odbicie jakiejś przyrody czy cuś,a i ten różowy nie dobry.eee w sumie kolor to juz "de gustibus non disputandum"