cgsoniq Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 Pare niedawno skonczonych projektow. Komentarze mile widziane. Modeling, texturing, rendering: Luxology modo 601 Postpro: Photoshop, RealCamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 świetne. aczkolwiek przyczepię się do paru drobiazgów. materiał koca nie przekonuje. na 10 obrazku coś się z nim podziało dodatkowo - w narożniku na brzegu jest dziura i coś jeszcze. najbardziej mi przeszkadza mozaika. wydaje mi się, że kostka jest za duża. takie basenowe kostki przeważnie mają ok 2 cm. 25 mm to chyba maks. Później są już ok 5 cm, a na tej wiz kostki są chyba 3-4 cm. w niektórych miejscach się rozjeżdża. np na obudowie tego drugiego basenu - wanny. no ale to drobiazki. generalnie bardzo fajnie to wygląda. najbardziej podoba mi się ten puszysty dywan. no i kaczka w basenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 Super! A kaczka - cudo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 Świetne prace, jedynie w drugim ujęciu ten ręcznik psuje sprawę wygląda jak by ci sienie zagiął tak jak na kolejnych go masz zagiętego, jeszcze dywan okrągły lewituje i trawka rośnie ci na nim także poniżej ;) no i na ujęciach z pokoju masz do dopracowania światło cienie przy takim rzepaleniu okna powinny być ostre i wyraziste a u ciebie one się dziwnie zmiękczają jak przy zachmurzonym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 Ooo.. plus za RealCamera. Jeszcze ktoś tego używa. Ja też to bardzo lubię, ale wykorzystuję do zdjęć. Fajna sprawa. Ogólnie jest moda ostatnio widzę na te włochate dywany. To już któraś wizualizacja z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cgsoniq Napisano 29 Październik 2012 Autor Share Napisano 29 Październik 2012 Ciesze sie, że prace sie podobaja i dzieki za uwagi i wskazowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cgsoniq Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 Dzieki za fronta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Ładnie. Dla mnie troche razi w oczy czerń, szczególnie na zasłonach oraz gdzieniegdzie złe mapowanie ale tak poza tym to nie ma się czego bardzo czepić. I + za to że wykonane na czymś innym niż 3dsmax ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 10 Listopad 2012 Share Napisano 10 Listopad 2012 Bardzo fajne. Kaczuszka w basenie po prostu rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 24 Listopad 2012 Share Napisano 24 Listopad 2012 Witam. Witam. Bardzo ładne rendery. Widziałem już na frum Luxology. (Publikujesz tam pod nikiem mytrixx ?) Może tylko z drobnymi uwagami do futra na dywanie. Rośnie również do dołu... oświetlenie bez zarzutu. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi