CzAk1 Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Wytwórnia Disney opublikowała pełną zapowiedź do Oz The Great and Powerful. Reżyser Sam Reimi ma zamiar zabrać widzów do prawdziwie magicznego świata. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Ciekawe co na to Dziadek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 ..ile razy można Ozać.... to tak jak by się przyznawać dla kasy, że się ma znowu pusto w głowie i nic nowego nie będzie... ale będzie za to bezpiecznie dla producenta....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 i nie gra w tym Johnny Depp. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 ...tniemy koszty...!!!... jakoś tak wyszło, że wszystkim brakuje kasy...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 Ooo, jestem zainteresowany tym filmem, może być fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 W 2:09 zapomnieli wywalić greenscreena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 ..ile razy można Ozać.... to tak jak by się przyznawać dla kasy, że się ma znowu pusto w głowie i nic nowego nie będzie... ale będzie za to bezpiecznie dla producenta....:))) Musi być fajnie, żyć tak sobie, w świecie oderwanym od rzeczywistości :) Zazdroszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 @ikkiz - bo to nie Burton tylko Sam Raimi. i jakos nie napawa mnie to optymizmem, osobiscie nie lubie tego jak buduje historie, jak dla mnie naiwnie. @Sunedge - uwielbiam ten argument :) mozna nim bezkarnie kogos obrazic bez zadnych konkretow, bo to przeciez "oczywista oczywistosc". Zgadzam sie tu z Dziadkiem, robienie remake'u wnosi cos najwyzej wizualnie, specjalnie nowatorskie - jak Incepcja czy Benjamin Button (przynajmniej dla mnie) - to to nie jest. Salve! P.S. Inna sprawa, ze to jest robione dla kasy i swoj cel spelni, moim zdaniem i dla takich rzeczy jest miejsce w spoleczenstwie, na cos trzeba wydac ciezko zarobione pieniadze, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 jak się komuś spodoba, to da za to pieniądze, jak się nie będzie podobać, to teoretycznie powinno zarobić mniej. Abstrahując ot prywatnych kryteriów oceny moich, dziadka, czy kogokolwiek, kto może sobie wyobrażać, że ma lepszy gust niż pospólstwo, to sukces kasowy jest jednym z niewielu kryteriów oceny, który można obiektywnie wyrazić w liczbach. Jest popyt, znajdzie się i podaż. Honi soit qui mal y pense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 @mort - nie bylo moja intencja kogokolwiek obrazac. W/w ma swiat, w ktorym produkty stricte komercyjne są złe, ludzie którzy je tworzą, maja pusto w glowie, ludzie ktorzy je oglądają to idioci. To bardzo prosty (by nie rzec - prymitywny) konstrukt myslowy, ktory nijak ma sie do znacznie bardziej skomplikowanej rzeczywistosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 O Sauron w OZ... ja myślałem, że jednak go załatwili w ostatnim tome TLOTR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 Zauważyliście że odkąd ta Mila Kunis została najseksowniejszą aktorka, to w wielu nowych produkcjach występuje ? ... W tym roku chociażby TED i teraz to :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi