Turrok Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Hi, Moja dziewicza kompozycja 3D ze zdjęciem. ) Co myślicie? Większa wersja tutaj. TGoth
Vorek Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Wygląda ok, dobrze dobrałeś kąt ustawienia samochodu i fajnie ten cień wyszedł, nie podoba mi się tylko lakier na tym samochodzie, chociaz mogę się mylić bo na samochodach się za bardzo nie znam :) Pozdrówka
Marcin Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 no jak narazie to mozna przypisac do efektow specjalnych w Power Rangers :) no dobra teraz powaznie ...... Camera match w miare dobra .... model tez spoko ale swiatlo .... ppffff no sux .....i tyle .. popracuj nad swiatlem ...
Master Kiełbaster Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Było by ładniej jak by samochód odbijał otoczenie tak jak ten czerwony po lewej...
flesz_gordon Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 materialy cos nie ten jak powiedzial Marcin, POWER RANGERS :) goł goł pałer rendżeers, goł goł majti forses pałer reendżeeer :D generalnie nie jest zle
ftorek Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 ano ano - pasuje niezle - chociaz sam model troche kuleje
Obywatel Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Glow na lampach chyba jest zbedny. I chyba jednak camera match zle ustawiony. Czemu szyby odbijaja trawnik a nie niebo? Ale praca bardzo na + Na szczescie wlasny projekt, a nie kopia :-) ladne
Turrok Napisano 12 Sierpień 2004 Autor Napisano 12 Sierpień 2004 Dzieki za szybkie wypowiedzi. (na cgtalk czeka sie dluzek...))) Jak na pierwsze compo, to krytyki nie az tak duzo i w wiekszosci sie zgadzam.;-) Sklejanie dwóch planów zajelo mi 2h wieczorkiem. HDRI do env. w GI i do reflection to swietny pomysl. Najlepiej jeszcze z samodzielnie zrobiona mapa HDR z miejsca pstryknietego zdjecia... Przyznam, że poszedlem na łatwizne, ale poszukam jakiejs podobnej mapki i wystawie rezultaty. :Obywatel szyby mają zabarwienie zielonkawe stad wrazenie ze odbija sie trawa (zmienie na niebieskie) TGoth
Gizmo74 Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Jeżeli dodasz do mareriału lakieru w kanale Reflection mapę która jest tłem sceny to będzie na pięć! :)
Rekomendowane odpowiedzi