Napisano 12 Sierpień 200420 l Hi, Moja dziewicza kompozycja 3D ze zdjęciem. ) Co myślicie? Większa wersja tutaj. TGoth
Napisano 12 Sierpień 200420 l Wygląda ok, dobrze dobrałeś kąt ustawienia samochodu i fajnie ten cień wyszedł, nie podoba mi się tylko lakier na tym samochodzie, chociaz mogę się mylić bo na samochodach się za bardzo nie znam :) Pozdrówka
Napisano 12 Sierpień 200420 l no jak narazie to mozna przypisac do efektow specjalnych w Power Rangers :) no dobra teraz powaznie ...... Camera match w miare dobra .... model tez spoko ale swiatlo .... ppffff no sux .....i tyle .. popracuj nad swiatlem ...
Napisano 12 Sierpień 200420 l Było by ładniej jak by samochód odbijał otoczenie tak jak ten czerwony po lewej...
Napisano 12 Sierpień 200420 l materialy cos nie ten jak powiedzial Marcin, POWER RANGERS :) goł goł pałer rendżeers, goł goł majti forses pałer reendżeeer :D generalnie nie jest zle
Napisano 12 Sierpień 200420 l Glow na lampach chyba jest zbedny. I chyba jednak camera match zle ustawiony. Czemu szyby odbijaja trawnik a nie niebo? Ale praca bardzo na + Na szczescie wlasny projekt, a nie kopia :-) ladne
Napisano 12 Sierpień 200420 l Autor Dzieki za szybkie wypowiedzi. (na cgtalk czeka sie dluzek...))) Jak na pierwsze compo, to krytyki nie az tak duzo i w wiekszosci sie zgadzam.;-) Sklejanie dwóch planów zajelo mi 2h wieczorkiem. HDRI do env. w GI i do reflection to swietny pomysl. Najlepiej jeszcze z samodzielnie zrobiona mapa HDR z miejsca pstryknietego zdjecia... Przyznam, że poszedlem na łatwizne, ale poszukam jakiejs podobnej mapki i wystawie rezultaty. :Obywatel szyby mają zabarwienie zielonkawe stad wrazenie ze odbija sie trawa (zmienie na niebieskie) TGoth
Napisano 12 Sierpień 200420 l Jeżeli dodasz do mareriału lakieru w kanale Reflection mapę która jest tłem sceny to będzie na pięć! :)