Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Poniżej mój reel z moją animacją, modelami, renderem, muzyką. Dopiero się uczę (około pół roku) i chętnie bym poznał Wasze zdanie:

Pozdrawiam!

Łukasz

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Huh, według mnie ma toto moc i potencjał. Świetnie wkomponowane to audi, praca kamery jak i sam render w pierwszej scenie bardzo mi się podoba.

Sz.

Napisano

Jak na pół roku nauki bardzo fajne. Ręce pierwszego ludka dziwnie się ruszają, ale fajna postać i render.

Napisano

...ładnie ogarniasz części... poproszę jakąś całość.... jest szansa, że będzie interesująca....:))

Napisano

stworek wyszedl rewelacyjnie:) piekny shader i swiatelko. reszta tez calkiem niezle.

muza swietnie lezy ze stworkiem;)

Napisano

wiem ze to zakrawa o wariactwo ale stworek i muza sa tak idealni ze na poczatek dnia sobie wlaczam i ogladam:) oczywiscie tylko stworka.

Napisano

Jak najpierw przeczytalem twoj post co tam chcesz pokazac nam pokazac i po jakim czasie obcowania z cg to pomyslame ze znowu jakis zapaleniec ktory jest bardziej dumny ze swoich dziel niz powinien, ale bardzo sie zaskoczylem. Calosc calkiem dobry poziom, zwlaszcza, ze uczysz sie dopiero pol roku. Stworek swietnie wyszedl, material, swiatlo, praca kamery mozna by go smialo wrzucic do klipu Tool'a :). Reszta tez dobra, Audi ladnie siedzi w scenie, nie slizga sie. Mozna wiedziec w jakich softach operujesz i czym krecis swoje filmy ?

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Wymodelowanie audi i porównanie programów do trackingu 3d od strony technicznej było tematem mojej pracy inż. Dłużej zajmuje się fotografiką, muzyką, dźwiękiem to już parę lat. A co do tego gdzie się nauczyłem - w domu na fotelu, jestem samoukiem, wszystko z dokumentacji programów i z podpytywaniem znajomego co gdzie mam szukać. Ot cała sztuka

Edytowane przez imago10

Napisano

za muzykę do Stefanii... duży szacunek.... za wyczucie i niezwykła melodykę filmową.... !!!!!

proszę pamiętać że to 30 min muzyki..!!!.. to jest gigantyczna praca....

Edytowane przez dziadek3D