Kalberos Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 (edytowane) Miasto ...bardzo podoba mi się przestrzeń w nim oraz ukazany klimat.Jednak nie pasują mi monotonnie porozkładane okręty?? statki kosmiczne?? nie mogę określić co to za obiekty są... Pozdrawiam i czekam na więcej Pozwoliłem sobie na szybkiego overa mam nadzieje że nie jesteś zły, link wysyłam na priv . Pozdro Edytowane 16 Sierpień 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 16 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2013 Dobry overek Kalb, ta pracka to suchar i fajnie ożywiłes temat do którego już nie miałem pary, linki do overów możesz tu spokojnie wrzucać, a ja tylko mogę dziękować bo wiadomo, że jak się zacietrzewimy w czymś to bez pomocy nie ruszymy dalej. Mats- Kramon dobrze rozszyfrował sposób na powstanie tej 1 pracki z posta oto szkic. http://img547.imageshack.us/img547/7017/71ut.jpg' alt='71ut.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 (edytowane) to się ciesze ale nie musi reszta narodu tego widzi to było tylko dla ciebie robione. Wiec ciesze się ze moglem jakoś pomóc :D Edytowane 19 Sierpień 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 2 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Hasło robocze- Pij mleko... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 4 Wrzesień 2013 Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Jest bajceps trejceps czołowa żyłka jest i plusik :] Woooooo MASA!!! a jeszcze jedno, zupełnie nie wiem czemu podziwiając wspaniałą rzeźbę tej nietuzinkowej postaci przypomniał mi się pewna opowieść...http://youtu.be/ruPvbkOapVw ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 4 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Utarło się na forum, że się mówi- witam po przerwie, tak było i ze mną, że coś się urodziło, a potem byłem wyjęty na jakiś czas. To były koncepty postaci, budynków itd. elementy robione w geometrii gry, więc powrót do ilustracji i enviro nie był łatwy, bardzo pomogły mi w tym grupy z FB, które dobrze znacie. Ostatnie prace wyłącznie z wyobraźni. Tutaj próby wysiedzenia dłużej przy jednej pracy, no i urodził się pomysł aby może taki komiks spreparować. Piszcie bez ogródek co sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 te ostatnie bardzo fajne w tej pracy http://37.media.tumblr.com/49544c97a29ae9461f13beed3f0feab9/tumblr_n543drUumB1rlyzn4o8_1280.jpg w tle dodałbym jakieś stwora za drzewami albo jego oczy które lekko widać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Czerwiec 2014 Share Napisano 5 Czerwiec 2014 ten typ z piesem w lesie MIÓD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 5 Czerwiec 2014 Share Napisano 5 Czerwiec 2014 dwa ostatnie baardzo piękne :) wcześniejsze też są dobre, tylko widać że speedy i brakło czasu momentami. Za to jak na speeda piękny konik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignitioner Napisano 5 Czerwiec 2014 Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Niewiem jak zkomentować, ale masz odemnie 'zazdrośniaka' za prace ze światłem:) Raczej to niemoje klimaty, ale lubie śmiałe pociągnięcia pędzlem. Jak w pracy z budynkiem i łodzią:) fajosko woda pokazana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Przepiękny update. Ta ostatnia praca najbardziej mi się podoba. Rewelacyjne światełko i kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 świetne. rzadko się wypowiadam w 2d, ale tutaj musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 miszczu chciałbym wyżebrać krasnale w większej podziałce:) spraw by żółw stał się szczęśliwy i znowu zapłakał:) no i gut dżap! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Dzięki wszystkim, przygniotło mnie, że sam szef się odezwał i cały czas świętuję. Kamesanin na drowcrowd jest w 1600, wpisz moją nazwę i znajdziesz, a jak tylko czas się zluzuje mam zamiar popracować nad portfoliem i te prace, które się nadają dam w dużych formatach. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Chciałbym zaprosić tych, którzy może są z Łodzi albo tam przypadkiem będą. Dnia 19 tego miesiąca o 19 w klubie Zmiana Tematu robimy z kolegą Yndza wystawę wydruków naszych wybranych prac. Miałem tylko jeden dzień na przygotowanie plików do wydruku i już zacząłem przy nich majstrować. Oprócz tego w Centrum Komiksu na Piotrkowska 28 nadal wisi wystawa moich analogowych komiksów. Wszystkie osoby z forum, które chcą napić się browara i pogadać serdecznie zapraszam. Wiem,że to brzmi jak nachalne promowanie, ale nie wypadałoby nie dać znać, że taka akcja ma miejsce, szczególnie że to forum przywróciło mi wiarę, że jeszcze mam coś do namalowania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 super sprawa, na pewno wpadnę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi