adek Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 TouchAnimator to narzędzie do animacji postaci przeznaczone na urządzenia mobilne (tablety). Dostępna jest wersja dla Androida oraz na iPada. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2731
Monio Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 Całkiem ładnie zanimowany ten kotek. Render też niezły. ;)
Camel Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 Bardzo fajny program, nieźle zanimowany futrzak ! Właśnie śmiga na HTC Wildfire S :)
asblaze Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 Taa ... kot mnie zastrzelił ... ale to musiał być mocap :) Obejrzałem demko .... raczej nie widzę przyszłości oprócz jakichś testów w autobusie :) Przy okazji zapytam - pamięta ktoś watek w którym opisany był program integrujący urządzenie na androidzie z majka? coś z face expression tam było? Dzięki za odpowiedź :)
adek Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Napisano 28 Grudzień 2012 Link był dobry, ale YT zmienił sposób embedowania (znowu!). Widziałem to samo na gazecie i innych portalach. Artykuł o czymś innym niż zamieszczony film. Zmieniłem jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi