NemoStudio Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Jedne z ostatnio zrobionych przez nas wizualizacji architektonicznych. Co myślicie o takim klimacie? [ATTACH=CONFIG]88787[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Za wiele nie powiem, bo w wizkach nie siedzę - ale na pewno do wymiany postacie i samochody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin88 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 postacie rzeczywiście są za wyraźne i za bardzo rzucają się w oczy, poza tym dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wirnik Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 ładne ale troche takie nierówne budynki ładne fajnie poświecone, zieleń w większości dobrze wstawiona a ludzi to juz ci się nie chciało pewnie bardziej dopasowywać. Tak uwaga bardzo ode mnie to słabo wygladają smochody które są ucięte w kadrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e3A Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Wizki w klimacie deweloperskim ale podobają mi się . Ja ma tylko uwagę do drzew np. na pierwszym ujęciu - trochę mi przeszkadza że są identyczne, ta sama wysokość objętość ja bym je trochę zróżnicował, niewiele tak tylko symbolicznie pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Tak jak powiedział @e3A — developerska utopia :) Shadery bardzo ładne, tylko nie siedzi mi klimat, ale jestem świadom, że tak to ma wyglądać. Jakby się dało to wywalić samochody i ludzi i byłoby pięknie. Dziwna jest ta pani z pieskiem. Ma strasznie dużą głowę w porównaniu do reszty ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NemoStudio Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 Wizki w klimacie deweloperskim ale podobają mi się . Tak jak powiedział @e3A — developerska utopia :) Shadery bardzo ładne, tylko nie siedzi mi klimat, ale jestem świadom, że tak to ma wyglądać. Dzięki. Co do klimatu, dokładnie tak - "tak to ma wyglądać" :) postacie rzeczywiście są za wyraźne i za bardzo rzucają się w oczy, poza tym dla mnie bomba. ładne ale troche takie nierówne budynki ładne fajnie poświecone, zieleń w większości dobrze wstawiona a ludzi to juz ci się nie chciało pewnie bardziej dopasowywać. Tak uwaga bardzo ode mnie to słabo wygladają smochody które są ucięte w kadrze. Sam już nie wiem co się stało z tymi ludźmi i autkami. Chyba za dużo razy byli wymieniani i przestawiani... Ale dziękuję, że zwróciliście na to uwagę. Będzie można coś podciągnąć. Dziękuję wszystkim za komentarze i konstruktywną krytykę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi