NemoStudio Napisano 5 Styczeń 2013 Napisano 5 Styczeń 2013 Jedne z ostatnio zrobionych przez nas wizualizacji architektonicznych. Co myślicie o takim klimacie? [ATTACH=CONFIG]88787[/ATTACH]
Miłosz3ds Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Za wiele nie powiem, bo w wizkach nie siedzę - ale na pewno do wymiany postacie i samochody :)
marcin88 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 postacie rzeczywiście są za wyraźne i za bardzo rzucają się w oczy, poza tym dla mnie bomba.
Wirnik Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 ładne ale troche takie nierówne budynki ładne fajnie poświecone, zieleń w większości dobrze wstawiona a ludzi to juz ci się nie chciało pewnie bardziej dopasowywać. Tak uwaga bardzo ode mnie to słabo wygladają smochody które są ucięte w kadrze.
e3A Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Wizki w klimacie deweloperskim ale podobają mi się . Ja ma tylko uwagę do drzew np. na pierwszym ujęciu - trochę mi przeszkadza że są identyczne, ta sama wysokość objętość ja bym je trochę zróżnicował, niewiele tak tylko symbolicznie pokazać.
Igi Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Tak jak powiedział @e3A — developerska utopia :) Shadery bardzo ładne, tylko nie siedzi mi klimat, ale jestem świadom, że tak to ma wyglądać. Jakby się dało to wywalić samochody i ludzi i byłoby pięknie. Dziwna jest ta pani z pieskiem. Ma strasznie dużą głowę w porównaniu do reszty ciała.
NemoStudio Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Napisano 8 Styczeń 2013 Wizki w klimacie deweloperskim ale podobają mi się . Tak jak powiedział @e3A — developerska utopia :) Shadery bardzo ładne, tylko nie siedzi mi klimat, ale jestem świadom, że tak to ma wyglądać. Dzięki. Co do klimatu, dokładnie tak - "tak to ma wyglądać" :) postacie rzeczywiście są za wyraźne i za bardzo rzucają się w oczy, poza tym dla mnie bomba. ładne ale troche takie nierówne budynki ładne fajnie poświecone, zieleń w większości dobrze wstawiona a ludzi to juz ci się nie chciało pewnie bardziej dopasowywać. Tak uwaga bardzo ode mnie to słabo wygladają smochody które są ucięte w kadrze. Sam już nie wiem co się stało z tymi ludźmi i autkami. Chyba za dużo razy byli wymieniani i przestawiani... Ale dziękuję, że zwróciliście na to uwagę. Będzie można coś podciągnąć. Dziękuję wszystkim za komentarze i konstruktywną krytykę. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi