Sebazx6r Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Soft Maya 2013/Vray/Photoshop. Update: Tylne swiatla dodane w PS. Trochę ciemniejsza wersja: Edytowane 11 Styczeń 2013 przez Sebazx6r
Slim_ Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 No całkiem fajnie to wygląda. Pokarz jeszcze jego tyłeczek bo mnie ciekawi;)
shadowsexpe Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Pekinie się to prezentuje tylko gdzie tu miejsce na fotelik dziecięcy ;)
Sebazx6r Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Napisano 6 Styczeń 2013 Podobnie jak FORD GT ma wylaczalna poduszke powietrzna na siedzeniu pasazera :).
Smoku Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Mi to przód wozu mocno ferrari zalatuje. Szczególnie w ujęciu z wątku renderów testowych. Ale widzę, że modeling i rendering poszedł do przodu :) Tylko nie katuj znowu tego wozu przez pół roku :) Z błędów, żeby nie było że sam cukier to słaby AA przepalona macha i gdzieniegdzie nie równe szpary. Ale prezentacja na plus. Pozdroo
blinq Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Jak na nie finished to bardzo zacnie wygląda ;) Tylko AA troche psuje efekt
szlipek Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Ładny model. Podoba mi się. Z miłą chęcią zasiadł bym za kierownicą takiej bestii.
s_vimes Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Oj marzenie nie jednego "papy" tylko nasze drogi tez by trzeba do tego cacka dostosować. Już się boje jak będzie wyglądało finished ;)
illusion Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 no i niezłe autko, widać postęp, popraw tarczę bo wychodzi poza zacisk wnętrze będzie?
Sebazx6r Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) Dzięki za opinie duża to dla mnie motywacja. Przód był wstępnie inny, ale kolega potępił go ze względu na aerodynamike i poszło w ruch "latice". Nie wiem czy będę robił wnętrze, na chwilę obecną się do tego nie kwapię. Aliasing mógł paść przez RenderID użyte w PS. Wrzucam rendery po PS. Są również na pierwszej stronie. Chyba już zostawie w spokoju ten model. Gdyby nie brak swiatel tylnych pewnie wrzucilbym do Fisnished. Pozdrawiam. Edytowane 11 Styczeń 2013 przez Sebazx6r
siwy Napisano 11 Styczeń 2013 Napisano 11 Styczeń 2013 Fajny wóz. Jak na mój gust to wlot z przodu za duży a lampy za małe, tył super poza spojlerem. Albo bez a jak już jest to żeby tak mocno po bokach nie opadał. Poza tym miód, wykonanie też klasa.
Sebazx6r Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Napisano 11 Styczeń 2013 (edytowane) Dzieki... Z przednimi lampami sie zgodze :). Mimo wszystko na tym skończe :). Tylne swiatal postanowilem dorobic w photshopie. Edytowane 11 Styczeń 2013 przez Sebazx6r
grzyb950 Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 Ja bym jeszcze popracował nad małym szczegółem, a mianowicie nad nadkolem a konkretnie nad jego 'wnętrzem', czyli po prostu zmienił materiał, bo samochody raczej nie mają blachy we wnęce na koło ;D
DrRambo Napisano 20 Styczeń 2013 Napisano 20 Styczeń 2013 Ogólnie auto bardzo zgrabne i robiłoby wrażenie na drodze. Nie podobają mi się jednak grille, zarówno przedni jak i tylni. Wydaje mi się, że nie chciało Ci się już nad nimi bardziej pracować i zrobiłeś je, aby po prostu były. Jednak, jeszcze raz, ogólnie na plus.
Sebazx6r Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Napisano 20 Styczeń 2013 (edytowane) Grill na alphie złapałeś :) mnie. Teraz trenuje speeda: 1 dzien roboty: Edytowane 22 Styczeń 2013 przez Sebazx6r
Rekomendowane odpowiedzi