Napisano 6 Styczeń 201312 l Soft Maya 2013/Vray/Photoshop. Update: Tylne swiatla dodane w PS. Trochę ciemniejsza wersja: Edytowane 11 Styczeń 201312 l przez Sebazx6r
Napisano 6 Styczeń 201312 l No całkiem fajnie to wygląda. Pokarz jeszcze jego tyłeczek bo mnie ciekawi;)
Napisano 6 Styczeń 201312 l Autor Podobnie jak FORD GT ma wylaczalna poduszke powietrzna na siedzeniu pasazera :).
Napisano 6 Styczeń 201312 l Mi to przód wozu mocno ferrari zalatuje. Szczególnie w ujęciu z wątku renderów testowych. Ale widzę, że modeling i rendering poszedł do przodu :) Tylko nie katuj znowu tego wozu przez pół roku :) Z błędów, żeby nie było że sam cukier to słaby AA przepalona macha i gdzieniegdzie nie równe szpary. Ale prezentacja na plus. Pozdroo
Napisano 7 Styczeń 201312 l Jak na nie finished to bardzo zacnie wygląda ;) Tylko AA troche psuje efekt
Napisano 7 Styczeń 201312 l Ładny model. Podoba mi się. Z miłą chęcią zasiadł bym za kierownicą takiej bestii.
Napisano 7 Styczeń 201312 l Oj marzenie nie jednego "papy" tylko nasze drogi tez by trzeba do tego cacka dostosować. Już się boje jak będzie wyglądało finished ;)
Napisano 7 Styczeń 201312 l no i niezłe autko, widać postęp, popraw tarczę bo wychodzi poza zacisk wnętrze będzie?
Napisano 7 Styczeń 201312 l Autor Dzięki za opinie duża to dla mnie motywacja. Przód był wstępnie inny, ale kolega potępił go ze względu na aerodynamike i poszło w ruch "latice". Nie wiem czy będę robił wnętrze, na chwilę obecną się do tego nie kwapię. Aliasing mógł paść przez RenderID użyte w PS. Wrzucam rendery po PS. Są również na pierwszej stronie. Chyba już zostawie w spokoju ten model. Gdyby nie brak swiatel tylnych pewnie wrzucilbym do Fisnished. Pozdrawiam. Edytowane 11 Styczeń 201312 l przez Sebazx6r
Napisano 11 Styczeń 201312 l Fajny wóz. Jak na mój gust to wlot z przodu za duży a lampy za małe, tył super poza spojlerem. Albo bez a jak już jest to żeby tak mocno po bokach nie opadał. Poza tym miód, wykonanie też klasa.
Napisano 11 Styczeń 201312 l Autor Dzieki... Z przednimi lampami sie zgodze :). Mimo wszystko na tym skończe :). Tylne swiatal postanowilem dorobic w photshopie. Edytowane 11 Styczeń 201312 l przez Sebazx6r
Napisano 12 Styczeń 201312 l Ja bym jeszcze popracował nad małym szczegółem, a mianowicie nad nadkolem a konkretnie nad jego 'wnętrzem', czyli po prostu zmienił materiał, bo samochody raczej nie mają blachy we wnęce na koło ;D
Napisano 20 Styczeń 201312 l Ogólnie auto bardzo zgrabne i robiłoby wrażenie na drodze. Nie podobają mi się jednak grille, zarówno przedni jak i tylni. Wydaje mi się, że nie chciało Ci się już nad nimi bardziej pracować i zrobiłeś je, aby po prostu były. Jednak, jeszcze raz, ogólnie na plus.
Napisano 20 Styczeń 201312 l Autor Grill na alphie złapałeś :) mnie. Teraz trenuje speeda: 1 dzien roboty: Edytowane 22 Styczeń 201312 l przez Sebazx6r