Napisano 17 Styczeń 20187 l Cholera, nie sadzilem, że ktos ze "starych wilkow" Max3d jeszcze pozostaje aktywny w teczkach :D Zajebiste rzeczy Bigu. Sledze na insta :)
Napisano 17 Styczeń 20187 l W sumie ciężko coś napisać mądrego- nic tylko się uczyć od ciebie. A z tego co widziałem na instagramie przesiadłeś się na ipada i pewnie procreate? Możesz opisać swoje wrażenia? Tez się przymierzałem ostatnio i poczytałem opinie różnych ludzi ze świata ale fajnie by było wiedzieć jak ty to widzisz po jakimś czasie użytkowania? Warto jako przenośne 2 stanowisko pracy? Pozdrawiam i czekam na więcej prac z "robakowego" uniwersum.
Napisano 17 Styczeń 20187 l Super rzeczy tworzysz, podziwiam i często oglądam instagrama i artstacje :). Szanuję za to, że tworząc własne uniwersum sięgnąłeś po coś tak oryginalnego i jednocześnie dającego Ci masę potencjału do rozwijania historii, do tego utrzymujesz fajny, bajkowy klimat. Dołączam się także do pytania Rymina.
Napisano 23 Styczeń 20187 l Autor @thirdeye "siedzę" to za dużo powiedziane, raczej wpadam z odwiedzinami w święta:) Też śledzę:) @rymin, @revrite, Dzięki, To nie tak że kompletnie się przesiadłem ale większość niekomercyjnych ilustracji roię na Ipadzie. Zdażały się też komercyjne koncepty. To jest super narzędzie. Cintiq nie daje tego poczucia że nie myślisz o sprzęcie a po prostu rysujesz. Nic bardziej zbliżonego do naturalnych mediów pod kontem płynności działania i obsługi nie spotkałem. Nie zastąpi mi desktopa, bo jednak photoshop ma kilka przydatnych funkcji i lepiej soboe radzi z dużymi formatami, jednak wacom może czuć się poważnie zagrożony (w końcu)