Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

The Underwater Realm to seria krótkich filmów, których akcja rozgrywa się pod powierzchnią wody. Cały projekt powstał dzięki zbiórce przeprowadzonej na Kickstarterze.

2013-01-15-113722_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2749

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tyle zaangażowania, tworzenia sceny i w ogóle... z takim zapleczem można by się pokusić o coś dłuższego... nie mniej jednak każdy z filmików bardzo fachowy... jak na moje geołdezyjne łoko...

Napisano

No pełna profeska. Na razie obejrzałem tylko 2 części ale robią wrażenie. Strasznie fajny klimat - aż trudno się oderwać od ekranu :)

Napisano

Bardzo fajne. Trzeba pomóc ekipie uzyskać te milion wyświetleń bo wtedy będą mieli szanse na pełen metraż. :)

Napisano

A teraz człowiek patrzy na efekty i wykonanie w Polskich filmach i zaczyna płakać niemalże :D

Napisano
  • Autor

Może Polska Kinematografia tez powinna wystartować na KickStarterze...

Napisano

fajnie wyszło. mega, naprawdę. widać gołymi oczami iskrę całej ekipy, inspiracje i całe te fajne halo.. ale... fuck - tyle "prądu"(sił,pieniędzy, pracy, czasu, metrów kwadratowych wydruku...itd) poszło w pokazanie zajawki osobistej wizji paru osób. jakoś przemknęło mi przez głowę słowo "marnotrawstwo" - przez poprawność polityczną jeszcze ze sobą walczę w głowie. Największym pożytkiem jaki dostrzegam to iskra tych ludzi opisujących w making ofie realizację - to poważnie może zainfekować do działania - jakiegokolwiek - bo na naszych oczach unaocznia się, że nie ma rzeczy niemożliwych.

Napisano

taki KichStrter to przedziwne urządzenie... dostaniesz kasę jak spełnisz życzenie masowego odbiorcy.... czyli on kształtuje twórcę, a to ten odbiorca powinien być kształtowany... no nie ma wyjścia stanęło wszystko na głowie.... ale jak stoi...!!!... ciekawe jak długo, bo to jednak nienaturalna pozycja....:)))