Napisano 11 Luty 201312 l Witam! Projekt w całości wykonany prze zemnie razem z modelem użyłem do tego 3ds max, Vray i Photoshop. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam!!!
Napisano 11 Luty 201312 l kawał dobrej roboty, tylko nie wiem czy miałeś takie założenie że np. z boku samochodu masz refleksy ostre a na masce rozmyte.
Napisano 11 Luty 201312 l bardzo przyzwoite rendery. ładne studio i świetne ujęcia ale popracowałbym nad kadrowaniem bo na każdym z obrazków jest ciasno (ucięte cienie też nie pomagają).
Napisano 11 Luty 201312 l Autor thecrev - takie były zamiary :) polka dot - wezmę to pod uwagę przy następnym projekcie Dzięki za kometarze ...
Napisano 14 Luty 201312 l bardzo przyzwoite rendery. ładne studio i świetne ujęcia ale popracowałbym nad kadrowaniem bo na każdym z obrazków jest ciasno (ucięte cienie też nie pomagają). zgadzam się z tym trochę za ciasno. Jednakże ładna praca. Fajnie to wszystko wygląda.
Napisano 14 Luty 201312 l bardzo ładne rendery, powiedziałbym że klasycznie proste, ale robota technicznie świetna. Dla przyszłego klienta super sprawa. pozdrawiam
Napisano 14 Luty 201312 l Bardzo przyjemne i profesjonalne studio. Myślę że zbliżenia na lampy, które można znaleźć gdzie indziej też warto pokazać ;) Na mniejszym formacie nie do odróżnienia od zdjęć z choćby z netcarshow, po powiększeniu niektóre detale zdradzają, że to polymodeling ale i tak jest świetnie.
Napisano 15 Luty 201312 l Autor Witam! Dzięki za pozytywne komentarze! Jak by ktoś chciał zobaczyć te zbliżenia lamp zapraszam na: Pozdrawiam!
Napisano 15 Luty 201312 l dobra robota! super poradziles sobie z lakierem, flakes'y z carpainta czy moze pokusiles sie o jakies dodatkowe mapy dla speculara/refleksow? Mam tylko jedno wieksze zastrzezenie, strasznie bija po oczach zapalone reflektory jak i ich materialy, w tylnej lampie w swietle cofania wyszla Ci dodatkowo szachownica. ponizej male porownanie, pomeczylbym to jeszcz, bedzie o niebo lepiej :)
Napisano 15 Luty 201312 l Jak dla mnie model troszkę kuleje, praktycznie przy każdym zakończeniu przetłoczenia refleksy uciekają. Kadry widzę że zaczerpnąłeś stąd: http://www.netcarshow.com/volkswagen/2013-golf/1600x1200/wallpaper_06.htm http://www.netcarshow.com/volkswagen/2013-golf/1600x1200/wallpaper_24.htm Materiały i oświetlenie całkiem wporzo ;)
Napisano 15 Luty 201312 l Autor vision3d: w lakierze wrzucilem mapki cellular w specular/refleksy, w wolnej chwili pobawię się jeszcze tymi lampami Dzięki!
Napisano 15 Luty 201312 l Pokażesz jak wygląda clay i siatke ? :) Edytowane 15 Luty 201312 l przez NV
Napisano 21 Luty 201312 l Jestem poczatkujaca osoba modelujaca auto 3D i jak dla mnie to wyglada super! Na dodatek bardzo lubię golfy i sam tez bym chciał swojego wymodelowac tak jak tobie sie udało. Gratuluje efektu.