beny Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 News z piątku ale jest! Thinkbox wypuścił Krakaote dla Maya!! http://www.thinkboxsoftware.com/news/2013/2/21/thinkbox-software-releases-krakatoa-my-for-autodesk-maya.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariushO Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Wow, no czegos takiego brakowało w mayce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traitor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 W takim razie mam nadzieje, ze poleca za ciosem i zrobia XMesh dla maya kompatybilny z maxem. Bylaby to genialna platforma do przenoszenia danych miedzy tymi programami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Guzowski Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 W tym roku pojawi się jeszcze jedno "maxowe" bardzo fajne narzędzie dla Mayi,ale ciii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 W tym roku pojawi się jeszcze jedno "maxowe" bardzo fajne narzędzie dla Mayi,ale ciii.... Mam nadzieję, że nie chodzi o FUME, bo to by był stary w miarę news :) powiedz proszę, że chodzi o Thinking Particles, a jest szansa, że popuszczę :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
safian Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Oj, oby to faktycznie był TP dla Mai. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traitor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Bolean;):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Guzowski Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. :( to jak nie jest TP to może chociaż ICE? :> - - - Połączono posty - - - Bolean;):) Jest przecież boolean i działa na kulce i boxie bez problemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYmek Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. A tam na screenach są Twoje wodospady, czy tylko podobne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Bolean;):) Etam nie ma co na to liczyć :P Za to są 2. fajne skrypty ProBoolean(czy coś takiego na creative crash) i drugi ktoś na cg talku pisze. :( to jak nie jest TP to może chociaż ICE? :> Na ICE nie ma szans chyba przez architekrurę mayki. Peter Psikokov(czy jak mu tam) tłumaczył to jak prosili o jakieś toole. Niestety nie ma czans na napisanie czegoś w rodzaju Copy SOP z H :( Zresztą niby się coś kroi w następnym Soupie grubszego. Co do Fume to są testy na Vimeo. Ktoś tam wpuszczał. Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. To może RayFire? :D Skoro nie możesz mówisz to może umówmy sie tak, że jak ktoś trafi to nic nie powiesz. A jak nie to zaprzeczysz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peters Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 To może RayFire? :D Skoro nie możesz mówisz to może umówmy sie tak, że jak ktoś trafi to nic nie powiesz. A jak nie to zaprzeczysz ;) Strzelam, ze bedzie to Frost ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Strzelam, ze bedzie to Frost ;]] Hmmm nie pomyślałem o tym, w sumie dobry mesher przydałby się w mayce :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaps Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Co to za sekret ? NAIAD ? ;) żadna tajemnica ;) pozdro czaps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Guzowski Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 czaps> NAIAD dla Maya ?? came on,immpossibru :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Dla ubogich jest Ionic :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYmek Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 biedni ludzie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q'bot Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 A kiedy krakatoa dla C4D? Na filmikach efekty generuje całkiem, całkiem, więc by się przydało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peters Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 A kiedy krakatoa dla C4D? Na filmikach efekty generuje całkiem' date=' całkiem, więc by się przydało.[/quote'] Bez pluginow od Thinkbox tez dasz rade to i tamto generowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts