Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W takim razie mam nadzieje, ze poleca za ciosem i zrobia XMesh dla maya kompatybilny z maxem. Bylaby to genialna platforma do przenoszenia danych miedzy tymi programami.

Napisano
  • Autor
W tym roku pojawi się jeszcze jedno "maxowe" bardzo fajne narzędzie dla Mayi,ale ciii....

Mam nadzieję, że nie chodzi o FUME, bo to by był stary w miarę news :) powiedz proszę, że chodzi o Thinking Particles, a jest szansa, że popuszczę :D

Napisano
  • Autor
Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu...

Cierpliwości.

:( to jak nie jest TP to może chociaż ICE? :>

- - - Połączono posty - - -

Bolean;):)

Jest przecież boolean i działa na kulce i boxie bez problemu :)

Napisano
Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu...

Cierpliwości.

A tam na screenach są Twoje wodospady, czy tylko podobne?

Napisano
Bolean;):)

Etam nie ma co na to liczyć :P Za to są 2. fajne skrypty ProBoolean(czy coś takiego na creative crash) i drugi ktoś na cg talku pisze.

:( to jak nie jest TP to może chociaż ICE? :>

Na ICE nie ma szans chyba przez architekrurę mayki. Peter Psikokov(czy jak mu tam) tłumaczył to jak prosili o jakieś toole. Niestety nie ma czans na napisanie czegoś w rodzaju Copy SOP z H :( Zresztą niby się coś kroi w następnym Soupie grubszego.

Co do Fume to są testy na Vimeo. Ktoś tam wpuszczał.

Cierpliwości.

To może RayFire? :D Skoro nie możesz mówisz to może umówmy sie tak, że jak ktoś trafi to nic nie powiesz. A jak nie to zaprzeczysz ;)

Napisano
To może RayFire? :D Skoro nie możesz mówisz to może umówmy sie tak, że jak ktoś trafi to nic nie powiesz. A jak nie to zaprzeczysz ;)

Strzelam, ze bedzie to Frost ;]]

Napisano
  • Autor
Strzelam, ze bedzie to Frost ;]]

Hmmm nie pomyślałem o tym, w sumie dobry mesher przydałby się w mayce :)

Napisano

A kiedy krakatoa dla C4D? Na filmikach efekty generuje całkiem, całkiem, więc by się przydało.

Napisano
A kiedy krakatoa dla C4D? Na filmikach efekty generuje całkiem' date=' całkiem, więc by się przydało.[/quote']

Bez pluginow od Thinkbox tez dasz rade to i tamto generowac.