Napisano 24 Luty 201312 l News z piątku ale jest! Thinkbox wypuścił Krakaote dla Maya!! http://www.thinkboxsoftware.com/news/2013/2/21/thinkbox-software-releases-krakatoa-my-for-autodesk-maya.html
Napisano 24 Luty 201312 l W takim razie mam nadzieje, ze poleca za ciosem i zrobia XMesh dla maya kompatybilny z maxem. Bylaby to genialna platforma do przenoszenia danych miedzy tymi programami.
Napisano 24 Luty 201312 l W tym roku pojawi się jeszcze jedno "maxowe" bardzo fajne narzędzie dla Mayi,ale ciii....
Napisano 24 Luty 201312 l Autor W tym roku pojawi się jeszcze jedno "maxowe" bardzo fajne narzędzie dla Mayi,ale ciii.... Mam nadzieję, że nie chodzi o FUME, bo to by był stary w miarę news :) powiedz proszę, że chodzi o Thinking Particles, a jest szansa, że popuszczę :D
Napisano 24 Luty 201312 l Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości.
Napisano 24 Luty 201312 l Autor Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. :( to jak nie jest TP to może chociaż ICE? :> - - - Połączono posty - - - Bolean;):) Jest przecież boolean i działa na kulce i boxie bez problemu :)
Napisano 24 Luty 201312 l Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. A tam na screenach są Twoje wodospady, czy tylko podobne?
Napisano 24 Luty 201312 l Bolean;):) Etam nie ma co na to liczyć :P Za to są 2. fajne skrypty ProBoolean(czy coś takiego na creative crash) i drugi ktoś na cg talku pisze. :( to jak nie jest TP to może chociaż ICE? :> Na ICE nie ma szans chyba przez architekrurę mayki. Peter Psikokov(czy jak mu tam) tłumaczył to jak prosili o jakieś toole. Niestety nie ma czans na napisanie czegoś w rodzaju Copy SOP z H :( Zresztą niby się coś kroi w następnym Soupie grubszego. Co do Fume to są testy na Vimeo. Ktoś tam wpuszczał. Nie mogę mówić puki nie zakończą się testy. O TP nic nie wiem, bo nie używam tego programu... Cierpliwości. To może RayFire? :D Skoro nie możesz mówisz to może umówmy sie tak, że jak ktoś trafi to nic nie powiesz. A jak nie to zaprzeczysz ;)
Napisano 25 Luty 201312 l To może RayFire? :D Skoro nie możesz mówisz to może umówmy sie tak, że jak ktoś trafi to nic nie powiesz. A jak nie to zaprzeczysz ;) Strzelam, ze bedzie to Frost ;]]
Napisano 25 Luty 201312 l Autor Strzelam, ze bedzie to Frost ;]] Hmmm nie pomyślałem o tym, w sumie dobry mesher przydałby się w mayce :)
Napisano 26 Luty 201312 l A kiedy krakatoa dla C4D? Na filmikach efekty generuje całkiem, całkiem, więc by się przydało.
Napisano 26 Luty 201312 l A kiedy krakatoa dla C4D? Na filmikach efekty generuje całkiem' date=' całkiem, więc by się przydało.[/quote'] Bez pluginow od Thinkbox tez dasz rade to i tamto generowac.