CzAk1 Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 (edytowane) Miniony powracają! Pojawił się pełen trailer do kontynuacji filmu animowanego Despicable Me. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2833 Edytowane 21 Marzec 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Uwielbiam ten postacie, gdzie mogli by zrobić o nich osobnego shorta. Mam nadzieje tylko że nie będzie zbyt dużo efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 dreamworks straciło klienta czy upadło? @up jest chyba nawet więcej niż jeden. Ja pamiętam Banana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marakesz Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Swietne i jestem bardzo ciekaw calosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Zapowiada się bdb. Pamiętam motyw w sklepie z jedyneczki "sopelek, sopelek" tutaj się nie udało haha:D Będzie rodzinny seans pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Nie powiem zeby mnie jakos specjalnie urzekl ten trailer ale jedynka bardzo mi sie podobala i 2 obejrze rownie chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Pierwsza część mnie pozytywnie zniszczyła :) Po trailerku zapowiada się równie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Mam nadzieje, ze intryga nie bedzie zbyt skomplikowana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 ... i tak wiadomo że się w sobie zakochają postaci :) Ja już czekam na dwójeczkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 jedna z najsmieszniejszych animacji ostatnich lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobian Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 Bee-doo bee-doo bee-doo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi