tr000tyl Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Witam wszystkich. Oto moja najnowsza wizualizacja przygotowana na konkurs. Czekam na komentarze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Jak dla mnie za nowoczesne na przedszkole :P fajne te górki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Fajne, ładna postprodukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e3A Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 Nie jest to przypadkiem praca na konkurs przedszkola z kontenerów TOUAX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deemes Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 wizka bardzo fajne, pozdrowienia dla ogrodnika co bedzie kosił te górki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Świetna wizka, trochę bajkowa, co się dobrze łączy z tematem, no i bardzo dobra postprodukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Nie znam się na wizkach i nie wypowiadam się na temat projektu. Dla mnie pierwszy plan odstaje technicznie od drugiego. Galezie drzew maskrycznie zlewają się z trawa z przodu obrazka, co nie daje wogole glebi. Pagorki na trawniku tez niejasna i kontrowersyjna sprawa. Być może mialyby jakies uzasadnienie logiczne, gdyby na nich umieszczone były jakies atrakcjie dla dzieci a tak to tylko jakas fanaberia dla uzyskania ciekawego efektu. Ogolnie na obrazek patrzy się z ciekawoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Sam projekt mi się podoba, przydałoby się w Polsce takie podejście do budynków przedszkoli. Te małe wzniesienia kojarzą mi się z Danią, gdzie właśnie często robi się coś w podobnym tonie na osiedlach. Jak na to pierwszy raz popatrzyłem, to od razu mi się skojarzyło właśnie z miejscem do zabawy dla dzieci, ale jednak brakuje jakiegoś dopowiedzenie po co to jest. Projekt bardzo ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr000tyl Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2013 witam Dzięki za wszystkie komentarze. Tak - projekt był wykonany na konkurs. Prezentowane tutaj przedszkole nie jest moim projektem - ja wykonałem tylko wizualizację pod zalecenia klienta. Co do pierwszego planu - to faktycznie krzaki zlewają się z trawą i nie wygląda to za dobrze. Na zabawę z lepszą trawą też nie było czasu. Co do górek - chciałem aby były bardzo czytelne i proste w formie - bez zbędnego "zaśmiecania" sceny postaciami czy huśtawkami umieszczonymi na nich. Ale oczywiście przyjmuję do wiadomości że nie wszystkim się muszą one podobać ;) pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filroz Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Drzewa i trawa na pierwszym planie za bardzo sie zlewaja. Wedlug mnie budynek dla dzieci powinien być bardziej kolorowy. Ogolnie wizka calkiem fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Świetne światło. Z całości jedynie trawa fuj a reszta bardzo miła dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi