Fadzu Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 (edytowane) Witam wszystkich grafików 2D Przychodzę na ten dział z prośbą o stworzenie Loga z napisem "David Mayne" w stylu takim jak na tym oto zdjęciu: http://img835.imageshack.us/img835/8797/thumbbighd69d639f77203a.jpg' alt='thumbbighd69d639f77203a.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Co do rozdzielczości 800x450 będzie ok Jest to dobra okazja do podszkolenia swoich umiejętności w tworzeniu logo :) Jeżeli ktokolwiek podejmie się tego wyzwania będę bardzo wdzięczny. Wszystkie propozycje wstawiajcie w postach Edytowane 29 Marzec 2013 przez Fadzu
mirach Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Jest to dobra okazja do podszkolenia swoich umiejętności w tworzeniu logo tym tekstem wygrales serca i dusze grafikow ;)
Miłosz3ds Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Wszystkie propozycje wstawiajcie w postach Jeszcze nie napisałeś w jakiej rozdzielczości byś chciał żeby wszyscy to robili, no i na kiedy najlepiej. Trochę więcej info, żeby nie było tak że wszyscy już zrobią a potem okaże się, że coś nie tak i trzeba poprawiać, wiesz jak jest, lepiej od razu napisać.
tiger250 Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Rozumiem, że podpisanie umowy o przekazaniu praw i rozliczenie za wykonana pracę dopiero po ogłoszeniu zwycięskiego projektu ?
Traitor Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Ja zrobilem, ale nie dam. I co teraz bedzie?:)
MariushO Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 A jakie nagrody przewidziane??? pewnie zwyciezca będzie miał PRAWO zrobić dla Ciebie następne logo? Swietna akcja, zglos się na Indiegogo.com, dotacje masz gwarantowane!
Fadzu Napisano 29 Marzec 2013 Autor Napisano 29 Marzec 2013 Jest to projekt dla osób chętnych Co do rozdzielczości 800x450 będzie ok
MariushO Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Oj to się nie lape, za duza rozdzialka jak dla mnie i za duże wyzwanie, zresztą Paint mi się ostatnio zawiesza!
takashmen Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 kurde zawsze chciałem się przeszkolić.... widziałem twoje folio, wiesz mam zamiar zrobić gre, koncepty już mam, widziałem też że nie masz żadnych pistoletów, nie chciałbyś się przeszkolić? aaa i logo wyszło mi DAWID GŁÓWNY ale chyba może być
takashmen Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 nie szkodzi, nie takie było moje pytanie... to jak przeszkolisz się?
Fadzu Napisano 30 Marzec 2013 Autor Napisano 30 Marzec 2013 Jesteśmy tutaj z innego powodu takie propozycje składaj na priv
takashmen Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 (edytowane) ale po co te nerwy, przecież robie to samo co ty... aaa no tak, zapomniałem, jeśli jesteś chętny wrzuć tutaj jakiegoś pistoleta, propozycję, wiesz o co chodzi... @EDIT1 ogarnąłem że mało precyzyne ci info dałem potrzebuje 3 pistolety mały, duży i ogromny, daje ci wolną rękę, w końcu masz się przeszkolić, a i jeszcze dwa takie średnie bonusowe, co to jest dla ciebie na kasie ci nie zależy, srasz wolnym czasem także czekam na konkrety pamiętaj nie zmarnuj szansy żeby się przeszkolić Edytowane 30 Marzec 2013 przez takashmen
Rekomendowane odpowiedzi