pablo_111 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam! Przedstawiam mój najnowszy projekt, nad którym pracowałem w wolnych chwilach przez ostatnie trzy miesiące. Soft: 3ds Max + Mental Ray, Photoshop Komentarze mile widziane:) Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez pablo_111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Wypas, nie mam uwag. Nie jestem moze zwolennikiem używania gotowych backplatów ale pasuje ładnie. Studio tez mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Wygląda ciekawie. Mnie się podoba. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Mi również się pdooba :) Model ładny nie krzywi się, materiałki okej. Najbardziej użekły mnie światła bardzo fajnie wyszły. Szkoda że tylko jedno ujęcie ze studia, bo bardzo ładnie się prezentuje ( w studio może tylko jakiś mini gradient albo rozświetlenie za autem bym dał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 studio wyszlo mistrzowsko:) pozostale raczej szalu nie robia, bo jak wspomnial FF sa to czesto uzywane backplate'y. Mam nadzieje ze wrocisz jeszcze do studia i pojawia sie dodatkowe shoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 świetne auto, super przedstawione, pokaż jakieś siatki, bo sam model wygląda bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_111 Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Dziękuję za komentarze :) Jestem mile zaskoczony opinią o studiu, kompletnie nie widziałem w nim potencjału dlatego zakończyłem na jednym ujęciu, teraz na pewno jeszcze nad nim popracuję :) Poniżej siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siter90 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Brawo :) super auto, wspaniale wymodelowane :] gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 WOOOOOOOOW! najlepsze auto od dawna:) jaram sie bardzo i lokacja na dachu i studiem i modelem. Super robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Świetnie dobrałeś lakier, i render studyjny taki że czapki z głów :) Ale, co mi najbardziej pasuje to że efekt na końcu wygląda zwyczajnie i niepretensjonalnie. Oglądając niektóre prace można odebrać coś w stylu "patrzcie jaki jestem super, robię grafę co wygląda jak fotografie, brawa proszę". A tu jest sobie taki wózek i poprostu zrywa beret od niechcenia. Nie lubię beemek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Świetnie dobrałeś lakier, i render studyjny taki że czapki z głów :) Ale, co mi najbardziej pasuje to że efekt na końcu wygląda zwyczajnie i niepretensjonalnie. Oglądając niektóre prace można odebrać coś w stylu "patrzcie jaki jestem super, robię grafę co wygląda jak fotografie, brawa proszę". A tu jest sobie taki wózek i poprostu zrywa beret od niechcenia. Nie lubię beemek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaack Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 A ja lubię bmki :) I widzę że pablo też :) Może zrobisz kiedyś e36 coupe ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 8 Kwiecień 2013 Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Jest moc, gratulacje;) Zwłaszcza studio superowe, aczkolwiek postprodukcja by się mu przydała. Pozwoliłem sobie na lekkie podciągniecie(jak coś powiedz to usunę:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 9 Kwiecień 2013 Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Świetny model i rendery, studio naprawdę mega ale twoja wersja studyjna jest ładniejsza niż postprodukcja GrześDuro, popracuj nad innymi ujęciami bo praca naprawdę fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_111 Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2013 (edytowane) Jaack - na e36 coupe jest szansa, może nie w najbliższym czasie ale kiedyś na pewno :) thecrev, maciek.m, vision3d - więcej ujęć studyjnych na ukończeniu :) GrześDuro - Twoja postprodukcja OK ale chodziło mi o uzyskanie lakieru jak najbardziej zbliżonego do Calypso Red, z palety barw BMW, poniżej fotka 850-tki w takim właśnie kolorze Poniżej kilka nowych renderów studyjnych Edytowane 10 Kwiecień 2013 przez pablo_111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi