Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

Przedstawiam mój najnowszy projekt, nad którym pracowałem w wolnych chwilach przez ostatnie trzy miesiące.

Soft: 3ds Max + Mental Ray, Photoshop

Komentarze mile widziane:)

hdr04final.jpghdr03final.jpghdr02final.jpghdr01final.jpgc1studiofinal.jpg

Edytowane przez pablo_111
  • Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wypas, nie mam uwag. Nie jestem moze zwolennikiem używania gotowych backplatów ale pasuje ładnie. Studio tez mi sie podoba.

Napisano

Mi również się pdooba :) Model ładny nie krzywi się, materiałki okej. Najbardziej użekły mnie światła bardzo fajnie wyszły. Szkoda że tylko jedno ujęcie ze studia, bo bardzo ładnie się prezentuje ( w studio może tylko jakiś mini gradient albo rozświetlenie za autem bym dał)

Napisano

studio wyszlo mistrzowsko:) pozostale raczej szalu nie robia, bo jak wspomnial FF sa to czesto uzywane backplate'y. Mam nadzieje ze wrocisz jeszcze do studia i pojawia sie dodatkowe shoty :)

Napisano

Dziękuję za komentarze :)

Jestem mile zaskoczony opinią o studiu, kompletnie nie widziałem w nim potencjału dlatego zakończyłem na jednym ujęciu, teraz na pewno jeszcze nad nim popracuję :) Poniżej siatki.

siatka01.jpg

siatka02.jpg

Napisano

Świetnie dobrałeś lakier, i render studyjny taki że czapki z głów :) Ale, co mi najbardziej pasuje to że efekt na końcu wygląda zwyczajnie i niepretensjonalnie. Oglądając niektóre prace można odebrać coś w stylu "patrzcie jaki jestem super, robię grafę co wygląda jak fotografie, brawa proszę". A tu jest sobie taki wózek i poprostu zrywa beret od niechcenia. Nie lubię beemek ;)

Napisano

Świetnie dobrałeś lakier, i render studyjny taki że czapki z głów :) Ale, co mi najbardziej pasuje to że efekt na końcu wygląda zwyczajnie i niepretensjonalnie. Oglądając niektóre prace można odebrać coś w stylu "patrzcie jaki jestem super, robię grafę co wygląda jak fotografie, brawa proszę". A tu jest sobie taki wózek i poprostu zrywa beret od niechcenia. Nie lubię beemek ;)

Napisano

Świetny model i rendery, studio naprawdę mega ale twoja wersja studyjna jest ładniejsza niż postprodukcja GrześDuro, popracuj nad innymi ujęciami bo praca naprawdę fajna.

Napisano (edytowane)

Jaack - na e36 coupe jest szansa, może nie w najbliższym czasie ale kiedyś na pewno :)

thecrev, maciek.m, vision3d - więcej ujęć studyjnych na ukończeniu :)

GrześDuro - Twoja postprodukcja OK ale chodziło mi o uzyskanie lakieru jak najbardziej zbliżonego do Calypso Red, z palety barw BMW, poniżej fotka 850-tki w takim właśnie kolorze

5700192503a55a13be08b.jpg

Poniżej kilka nowych renderów studyjnych

c2studiofinal.jpgc5studiofinal.jpgc4studiofinal.jpgc3studiofinal.jpg

Edytowane przez pablo_111

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności